reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

nimfii - dzięki :) odpowiedziałaś mi na pytanie do habci :) wstyd mi, że zapomniałam o jej panieńskim i o przygotowaniach do ślubu :zawstydzona/y:
a z tym klubem, to zależy od Ciebie. Ty nie za bardzo ufasz swojemu mężowi...
Ja sama bym poszła i mężowi też bym nie zabroniła. Ale my sobie ufamy więc tu sama musisz zadecydować.

reklama
mikimauro Przegapiłam :zawstydzona/y: - 100 lat dla Majeczki:tak::tak::tak::tak:
ja również spóźnialska jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale dołączam się do życzonek.:tak:
my mamy isc do Opium ale sama juz nie wiem, bo wczoraj sie dowiedzialam ze zabawa ma byc w jakims klubie z męskim striptizem :sorry2::cool2:
Ja bym na twoim miejscu poszła. Pewnie to bedzie pierwsze i ostatnie takie twoje przeżycie , ogladanie półnagich facetów, bo później to juz absolutny zakaz spojrzenia na obcego.:tak:

Ja sama bym poszła i mężowi też bym nie zabroniła. Ale my sobie ufamy więc tu sama musisz zadecydować.
dokładnie:tak:, wszystko zależy od kwestii zaufania.

nimfii - dzięki :) odpowiedziałaś mi na pytanie do habci :) wstyd mi, że zapomniałam o jej panieńskim i o przygotowaniach do ślubu :zawstydzona/y:

Ja mojemu bezgranicznie ufalam jeszcze do niedawna ;-)jakby chcial isc na te striptizerki to by poszeld :-p mnie wlasnie dziwi to ze on nie chce isc :-):-p

Może mąż ufa mi bardziej niz ja jemu :-p Zaufanie jego zawiodalm raz a on moje wiele razy czesciej :dry: Zreszta niby co ja mialabym zrobic w takim klubie zlego :-p:-p:cool2::shocked2:

Ja bym na twoim miejscu poszła. Pewnie to bedzie pierwsze i ostatnie takie twoje przeżycie , ogladanie półnagich facetów, bo później to juz absolutny zakaz spojrzenia na obcego.:tak:

.

w zasadzie... to ja jestem juz męzatka a to ponoć nie przystoi po ślubie :-p i juz powinnam miec zakaz patrzenia na obcych nagich mezczyzn :-p no ale sprawiedliwosc musi byc ;-) mąz nie ma zakazu ogladania golych bab to i ja moge ;-)

Jeszcze sie zastanowie do weekendu :tak:

Czyli pralka whirlpoola jest do kitu. A pozostały sprzęt ok :)

Wiecie co, nie rozumiem mojej małej :dry: Przez kilka dni budzi się co 2 - 3 godziny. I nagle jest nocka jak dziś. Przespała od 21 do 5 rano. I teraz znowu kilka dni będzie gorszych. O co jej chodzi? :baffled:

Habcia - jesteś w Krk czy w Rzeszowie? :) nie będziesz w Rzeszowie w weekend?

Wczoraj na spacerku koło 13 dowiedziałam się od męża, że jedziemy zaraz do Częstochowy do rodziny :dry: Wszyscy wiedzieli tylko nie ja :angry: Teściowa i mąż się zmówili i nikt nie raczył mi powiedzieć. ehh Wróciliśmy późno. Mila była wśród 15 nowych osób, dwóch dorosłych kotów, 4 maleńkich... Niby jej się podobało, ale w łóżku pokazała jak bardzo lubi takie wrażenia :shocked2::dry: pół godziny wyła zanim zasnęła.
Więc zabieram mamę i tatę i jedziemy w czwartek do rodziny do Rzeszowa. Mąż albo pojdzie albo nie. Jak będę czekać na niego z urlopem to nigdzie nie pojadę. Więc ma ultimatum :) Albo jedzie albo nie.

jestem w kraku, do Rzeszowa jade jakos po weselu. :( Moze jakos w Krakowie sie zobaczymy:)

my idziemy gdzies do klubu na rynek, nie chcialam miec striptizera. Kompletnie mnie to nie kreci, wrecz obrzydza. Musialby byc jakis super przystojny latynos, deklikatnie zbudowany :)

Maz tez nie bedzie mial, woli na paintball pojsc z kolegami :-D

z kazimierz rezygnuje, bylam w ostatni piatek z sasiadkami :) bylo super, ale o 2 wszedzie juz konczyli impreze, tylko w pozytywce ludzie sie dluzej bawili. zostalysmy do 4 rano :)

widze ze w opium bedzie retro night
http://krakow.mynight.pl/wydarzenie,12237.html

Ostatnia edycja:
MIKI STO LAT DLA TWOEJ MALEJ KSIEZNICZKI:-):-):-)

cake2.gif

ja tez uważam że Wihrpool to najgorsze ***** na rynku a z reklamacją u nich to tragedia, chyba jedynie sąd pozostaje aby dojść swoich praw. mielismy kiedyś pralkę ale szkoda gadać:angry::angry::angry:

Majeczko STO LAT STO LAT

reklama
Do góry