reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
ładnie, imprezy, świntuszenia i takie tam różne mnie ominęły heh. Może następnym razem nie przegapie, ale widzę że jak się coś dzieje to akurat wtedy mam 1000 spraw do załatwiania. Nie mam już siły. Siedzę i kombinuję co jak popakować i gdzie potem poupychać w domu już w Warszawie do tego babcia tam jakieś fochy stroi przy remoncie. Ech szkoda gadać, a Wy tu tyle piszecie że nie daje rady nadrobić bo nawet podczytywać nie mam kiedy a potem na raz tyyyyyle stron :-)

postrzalka ja mam tak samo i jak już to wszystko zdołam przeczytać to już nawet nie wiem co mam odpisywać więc teraz to bardziej czytająca niż pisząca jestem ;(

Dobranoc dziewczyny.Przeczytałam trochę ale mam dośc idę spac.
u mnie od wczoraj smutno:-:)-(
Mojego tate potrącił samochód na przejsciu dla pieszych.Jest w szpitalu,Policja powiedziała złamanie nogi po za tym w porządku a jak pajechalismy wieczorem do szpitala to sie okazało że jest bardzo poważnie bo stracił bardzo dużo krwi.teraz leży podłaczony do respiratora:-:)-(.Mam nadzieje że najgorsze za nami i wyjdzie z tego.

reklama
Do góry