inaczej sobie wyobrażałam bohaterówa to dla wielbicielek Meyer-ki
już niedługo... już niedługo!
reklama
mikimauro
Fanka BB :)
Oczywiście ze może,no i sąd tez. Ale nie jest to takie proste, chyba ze matka drastycznie popełnia błedy wychowawcze wobec dziecka, itp.itd.Musi to być udokumentowane, świadkowie tezmile widziani. To nie takie proste i oczywiste.Chciałam coś się spytać czy ojciec może odebrać dziecko?A sąd?
maltanka
Oczywiście ze może,no i sąd tez. Ale nie jest to takie proste, chyba ze matka drastycznie popełnia błedy wychowawcze wobec dziecka, itp.itd.Musi to być udokumentowane, świadkowie tezmile widziani. To nie takie proste i oczywiste.
zgadzam się

ana545
Mama Gabrysia
Chciałam coś się spytać czy ojciec może odebrać dziecko?A sąd?
Moze ale jesli matka nie wywiazuje sie z obowiazkow rodziecielskich a jesli wszytsko jest ok dziecko zazwyczaj przyznaja matce
Chciałam coś się spytać czy ojciec może odebrać dziecko?A sąd?
Dzis nawet widzialam zapowiedz jakiegos reportazu o ojcu ktory odebral dziecko matce

mikimauro
eetam :-)
moje dzieciny padły :-)
Kuba z gorączką :-(, chyba coś się zaczyna.... mam nadzieję, że Gaba nie załapie od niego.
a ja z małżem przed tv i kompikiem

reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Agi- to Sąd moze Cię pozbawić praw rodzicielskich. oboje wraz z mężem sprawujecie po równo opiekę nad synem. na wniosek jednego z rodziców- gdy drugie np zaniedbuje dziecko- Sąd moze ograniczyć a w ostateczności pozbawić praw rodzicielskich. Wiecej w kodeksie rodzinnym i opiekuńczym.