reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Justa jak tak patrze na zdjęcie twoich skarbów pod postami to przychodzi mi jedno słowo na myśl...bliźniaki jednojajowe :) No są tak do siebie podobne że szok....

wszystkiego najlepszego dla Zosieńki i Bartusia!!! :-):-):** 100 lat w zdrowiu!

agi - uważam, że jeśli nie wiesz o czym pisać, to lepiej nie pisać.
Ja jak czytam jakiś artykuł w necie, to liczę na to, że są to mądre i prawdziwe artykuły a nie fantazyjne wypracowania jak w podstawówce.

Podzielam Twoje zdanie ardzesh w kwestii pisania artykułów, też chciałabym wiedzieć, że to co czytam na rzeczowe tematy zostało napisane przez osoby obeznane w temacie, które po swojej stronie mają wiedzę fachową i doświadczenie potwierdzające ją od strony praktycznej. Niestety, a może stety dawno przestałam się łudzić, że tak jest. Internet to bardzo przydatna sprawa, ale również swego rodzaju śmietnisko-skupisko, w czeluściach którego można znaleźć rzeczowe informacje, tylko umiejąc odpowiednio szukać i zadawać pytania. Warto mieć dystans do tego co się przeczyta i warto sprawdzać źródło. Łatwo o nieprawdę, bądź przetwarzane i kopiowane po stokroć ze strony na stronę informacje na różne tematy, które mijają się ze stanem faktycznym i jakoś im do rzeczywistości nie po drodze.

I jeszcze najlepsze życzenia zdrowia, radości i miłości dla solenizanta Bartusia, Zośce życzyłam w innym wątku.

Ostatnia edycja:
Rufka odnośnie artykułów w necie też tak uważam, dlatego myślę, że jak nie ma się nic ciekawego do napisania to nie powinno sie za to zabierać a tym bardziej nie powinno sie tego publikować bo nikomu to nie służy tylko niepotrzebnie zabiera czas czytających takowe brednie... więc Agi jeśli nie wiesz o czym pisać, to poprostu NIE PISZ a nie szukasz na siłę tematu... to moje zdanie.

reklama
No to Zocha zakończyła niemowlęcy rozdział swojego życia:-(Mam miesane uczucia, tak szybko rośnie że szok!!!Była taka wesoła i szczęśliwa, super urodzinki, dużo fajnych prezentów- książezki a od nas dostala The best of Michael Jackson, bo zawsze jak słyszy jego utwory to cała się zaczyna gibać i to do do rytmu. Jest piekielnie muzykalna:tak:
Pokazała gościom jak pięknie układa drewniane puzzle i wogóle była w swoim żywiole, bo w centrum.
Dla Bartusia rownież ślemy serdeczne życzenia!!!
Agi jaknapisalaś o tych artykułach to ...rany az mnie dreszcze przeszły. Czy Ty przepraszam jesteś lekarzem albo chociaz masz wieloletnią praktykę w szpitalu żeby pisać na takie tematy? Chyba że planujesz czerpać materiały z wikipedii. Pisz o tym na czym sie znasz, bądź zawodowo bądź z pasji. To tak jak ja bym chciała napisać artykuł o prawie handlowym, bo ot tak mi sie nudzi. Agi bez urazy ale mam wrażenie że to była prowokacja i próba zwrócenia na siebie uwagi. Ja staram się zrozumieć Ciebie, ale zrozum że na forum każdy ma uwagi po równo i każdy ma mnijesze bądź większe problemy. To smutne że masz tyle zmartwień teraz ale pamiętaj że to Cię wzmocni i będziesz jeszcze szczęśliwa.

Do góry