reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Myślę ,że asus ma całkowita racje Milenka... :tak:ja tak samo miałam rózne problemy ..pare lat temu ....mielismy poważny kryzys:baffled: ale jakos się wszystko poukładało..wiem że czasami ja sie za dużo czepiam o rózne pierdoły..ale trzeba wiedzieć że facet myśli inaczej niż kobieta..my jesteśmy bardziej wrażlwe i uczuciowe a faceci z reguły nie należą do istot wylewnych i okazujacych miłość tak JAK MY..

Musisz uzbroić sie w cierpliwość kochana :tak:
Ale ja i tak WIEM że mój MĄŻ kocha mnie ponad życie:-):-):-) i to czasem my jesteśmy bardziej zaborcze:blink:
Polecam Milenko abys sobie przeczytała KOBIETY SĄ Z WENUS A MĘŻCZYŹNI Z MARSA .!!!
Uśmiechnij się ..zamknij oczka i pomyśl sobie o najszczęśliwszych chwilach, które wspólnie przeżyliście :-D Będzie OK TRZYMAJ SIĘ:-D:-D:-D

reklama
Hej dziewczyny!!!!
Zapalenie pęcherza to dość powszechna dolegliwość w czasie ciąży, ponoć. Choć ja borykam się z tym już od kilku lat, muszę bardzo uważać, bo ból jest okropny :-( Ostatnio brałam "Furagin", gin powiedział, że nie zaszkodzi maleństwu a szybko przejdzie. I tak też się stało :-)
Dziś miałam kolejną bezsenną noc przez zęby. Szlag mnie trafia :wściekła/y: Byłam już u 3 lekarzy i żaden nic nie stwierdził a zęby bolą jak bolały :baffled::baffled::baffled:. Dziś będę poszukiwała sama nie wiem kogo- cudotwórcy jakiegoś, szarlatana- dentysty;-) , kogoś kto mi pomoże, przecież nie będę się tak męczyła przez najbliższe miesiące, bo to może nie tylko mnie zaszkodzić :baffled:.

Pozdrawiam Was cieplutko!!!

Hej...
Ja właśnie dziś idę do dentysty.. bo coś mnie czwórka pobolewa:baffled:
Musisz koniecznie znaleźć dentystę..bo czasami jakaś infekcja , która się pojawi może być groźna dla maluszka..:tak:
A może dziąsła Cie bolą??
Ja musiałam w tamtej ciąży używać specjalnej pasty dla kobiet w ciąży bo miałam tak przekrfione :baffled:
Trzymaj się i życzę powodzenia :-D

:-DWitjcie Lutóweczki

Mileeenkaaa wiesz co...daj na wstrzymanie swojemu mezczyznie..to co powiedzial o cywilnym slubie to nie az taka tragedia..wiesz roznie to bywa w malzenstwach :tak:

no a z 2 strony patrzac .dziecko to nie powod aby odrazu brac slub taka prawda..ja nie mam slubu z moim P. a w tym roku w marcu uslyszalam" nie kocham Cie..niechce takiej zony znajdz sobie kogos innego itd>" wszystko to powiedzial po cudownych zimowiskach w naszych Polskich gorach...ja bylam jeszcze w Pl a onjuz wrocil na wyspe...postawilam wszystkich na nogach zrobilam taka jazde u niego w domu..ale doszlismy do porozumienia ..pojechalam do Irlandii..i co?

Szok..dom wysprzatany..P inny..od tego czsu jest innym facetem..kochanym ojcem i wspanialym partnerem..zaskakuje mnie tak ze szczena mi opada czasami..:-D a co najdziwniejsze sam zapragnal 2 dziecka ( gdyby mnie nie kochal to niechcialby prawda?) a ostatnio zaskoczyl mnie informacja o slubie tu na wyspie ..ze chce ...:tak: SZOOOKK doslownie wielki szok..

ja nie naciskalam..bo wedlog mnie facet musi doosnac do decyzji o slubie tak samo jak musi dorosnac do roli bycia ojcem i ma na to duuzo czasu...

najpierw by oswoic sie z ta mysla ma 9 miesiecy a jak zobaczy wlasne dziecko takie slodkie i podobne go niego to ma cale zycie aby uczyc sie wbyc wspanialym tata :tak:
nie poganiajmy ich

no i Asus madrze prawi

pozdrawiam was

Ps. Mitsu..ja w ciazy strasznie opychalam sie pizza i nie wazne jaka pora wazne ze mniammm..i rezultat taki ze moj Al szalenie uwielbia pizze odkad zaczal sam jesc :-D:-D

Natalia posta przeczytalam...spolczoje wydatkow.ale znam ten bol nasz samochod tez ma powazna usterke i lepiej kupic nowy ..ale coz.. no i nie trzymaj nas w niepewnosci i zdradz plec maluszka..ja obstawiam ze bedzie synus

Ostatnia edycja:
larka dobrze że to tylko zapalenie pęcherza :-)
Mitsu aż się poryczałam... trzymaj się dziewczyno, dobrze że rodzice są ok ;-)
Antar spokojnie wcale Cię nie uważam za egoistkę a jeśli tak chyba większość z nas nimi jest :) każda się boi żeby nie przytyć za dużo :tak:
barbara2pl, kazia_ovca witaj i gratuluję
Nathalie przykro mi z powodu pracy i autka :-(ale jak w pracy będzie źle to pójdziesz na L4 i będzie z głowy
mileeenkaaa masz rację może być różnie weź tylko pod uwagę że faceci też są zszokowani jak się dowiadują o ciąży zwłaszcza nieplanowanej, porozmawiajcie szczerze ale nie podejmuj pochopnie decyzji której możesz później żałować

Co do płci to się boję że będzie chłopiec i że będę rozczarowana, jak nie będę wiedziała co to, to jak się urodzi będzie super i wszystko jedno a z drugiej strony jestem strasznie ciekawa kto tam we mnie mieszka... Nie zrozumcie mnie źle bo kocham to dzieciątko niezależnie od płci ale mam cichą nadzieję że jednak będzie dziewczynka

Na 15 idę do gina mam nadzieję że wszystko jest ok :-)

Larkaa- jakie miałaś wyniki moczu, że masz zapalenie pęcherza? Ja też mam nieciekawe wyniki, ale bardziej przejełam się wynikami toxo. Ale teraz zaczynam się martwić, a do gina umówiona jestem na 7 lipca :< kupe czasu...
Mitsu - ja też bym zjadła taką pizze!
cath25 -współczuję Ci bólu zębów. A uwierzysz, że mój mąż nigdy w życiu nie miał borowanych zębów? On nie wie co to dentysta! Raz jak go bardzo bolał ząb przez kilka dni i poszedł do dentysty to ten go wyśmiał że nic mu się nie dzieje, "że wydziwia! bo nic tam nie ma. a zęby czasem bolą - bo przypominają o sobie". - hę? cokolwiek to znaczy! A ja mam nadzieje ze nasze baby będzie miało po nim zęby :-)
antar - zazdroszcze Ci, że przesypiasz noce twardym snem :> ja muszę wstawać codziennie w nocy nawet po dwa razy. a później mam problem z zaśnięciem... a później budzi mnie budzik i do pracy. a w pracy zasypiam... niefajnie :<
Milenka- mam nadzieje, że u Ciebie będzie podobna sytuacja co u didi :)
no i witam nowe przyszłe mamusie barbara2pl, kazia_ovca :-D i gratuluje

a ja osobiście chcę znać płeć dziecka - chociażby po to, żeby zrobić trochę zakupów przed rozwiązaniem. wiecie - kolorki ubrań, kolor pościeli, może ściany w pokoju... gorzej jak się nie potwierdzi płeć :> czytałam tu na forum, że takie rzeczy też się zdarzają! :rofl2:
A ja zawsze chciałam, córeczke, ale teraz tak se myśle, że dziewczynki w wieku szkolnym są już czasem gorsze niż chłopcy... więc nie wiem...
dlatego co będzie to będzie a ja i tak będę przeszczęśliwa!
Pozdrawiam!

Dziewczyny mdłości od 2 dni nie dadza mi zyc. Robie obiad i wystarczy ze na niego spojrze a juz lece do lazienki. :-( Przechodzi dopiero popoludniu. Mialam dzis moje ukochane spagetti :-( Niestety nie bylam w stanie przelknac ani kęsa. :-:)-:)-( Juz jestem tak zmeczona tymi wymiotami, ze cale rece mi drzą :-:)-:)-(

reklama
Mitsu ciesze sie ze u ciebie wszystko ok :-)

jezeli chodzi o mnie to juz niewiem co mam myślec bo ostatnio strasznie bolały mnie piersi i miałam mdłości i ogólnie czułam sie fatalnie a od wczoraj wszystko mi przeszło. Czy to może oznaczać cos złego?? prosze o pomoc bo wizyte mam dopiero 7 i umieram ze strachu:wściekła/y:

Do góry