reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Wcinajcie, wcinajcie ale smaka przy tym nie róbcie nam - karmiącym (i obolałym) :-p

Co do imienia Intruza Agi, to wiem, że nie jest taki zupełnie Incognito. Imię poznało kilka osób. Siostra jest zachwycona :) mnie też się podoba - mam nawet kolegę o tym imieniu :tak::-) Rzadkie, choć jak widać czasem spotykane. Więc Intruz - paskuda wyjść nie chce, ale nie ze względów takich, że jest bezimienny ;-)

Larkaa jak znudzi Ci się czekanie na prawdziwą akcję porodową to jedź z tymi dziwnymi skurczami na IP. Ja tak zrobiłam - a jak akcja ucichła, to miałam do wyboru - albo patologia albo oksy. Więc wybrałam oksy :) Opiszę poród jak będę mieć ciut więcej czasu to dowiecie się szczegółów dotyczących mojego ściemnionego porodu podczas pełni ;-):-p:-D
A te skurcze na ktg jak Ci się kształtują?

Prawie nadrobiłam ten wątek, ale przyznaję, że w kilku ratach. I nie pamiętam, co komu chciałam napisać :zawstydzona/y::sorry2: Idę jeść niedobry obiad :rofl2:

reklama
a ja dziś placki ziemniaczane sobie zrobiłam a na słodkości nie mam chęci za bardzo za to zupe ogórkowa bym zjadła... hehehe...
widze, że Megusek jest a Ewelinka gdzie no i Kraft?

to zapraszam!!:rofl2::-)

Wcinajcie, wcinajcie ale smaka przy tym nie róbcie nam - karmiącym (i obolałym) :-p

Co do imienia Intruza Agi, to wiem, że nie jest taki zupełnie Incognito. Imię poznało kilka osób. Siostra jest zachwycona :) mnie też się podoba - mam nawet kolegę o tym imieniu :tak::-) Rzadkie, choć jak widać czasem spotykane. Więc Intruz - paskuda wyjść nie chce, ale nie ze względów takich, że jest bezimienny ;-)

Larkaa jak znudzi Ci się czekanie na prawdziwą akcję porodową to jedź z tymi dziwnymi skurczami na IP. Ja tak zrobiłam - a jak akcja ucichła, to miałam do wyboru - albo patologia albo oksy. Więc wybrałam oksy :) Opiszę poród jak będę mieć ciut więcej czasu to dowiecie się szczegółów dotyczących mojego ściemnionego porodu podczas pełni ;-):-p:-D
A te skurcze na ktg jak Ci się kształtują?

Prawie nadrobiłam ten wątek, ale przyznaję, że w kilku ratach. I nie pamiętam, co komu chciałam napisać :zawstydzona/y::sorry2: Idę jeść niedobry obiad :rofl2:

ho, jak widzę, humor Ci dopisuje- mimo nędznych możliwości kulinarnych :-D;-);-):-D

I tak muszę iść po proszek do pieczenia :baffled:...bo już ciasta nie odpuszczę ..larkaa wszystko przez Ciebie :-p:-p:-p
Martussa widzę że pokochałaś galaretki :-D

Ja mam na obiad gołębie z ziemniaczkami i koperkiem ;-)
idę do sklepu ...... ;-)
gaaalaretki w każdej ilości!! po godzinnej drzemce idę zjeść next pcharrek! mniam!!:rofl2::rofl2:
jak jutro z porodu nici to chyba zrobię andruta- tylko muszę zobaczyć, jakie składniki trzeba dokupić...:-p:-p:-p

przekazuję wieści od Kraf83...

godz. 13:
"jestem (w szpitalu) od północy bo zaczęłam mieć regularne skurcze i krwawiłam, ale rozwaria w ogóle nie ma. przy tych skurczach co mam to mnie boli jak cholera. ale do porodu jeszcze zejdzie napewno, a ja już mam dość :-(. pozdrowienia dla lutówek!"

godz. 16:
"jestem na patologii. nie śpię drugi dzień i jestem nieprzytomna. jak dla mnie to masakra ten poród. mam wąską miednicę a szacowana waga to 4 kg. modlę się żeby zrobili mi cięcie. pozdrawiam. Kraf83"

Kraf....wszystko będzie dobrze :tak:...i życzę Ci szybkiego rozwiązania!!!!!
Jesteśmy myślami z tobą !!! ;-):-).... Trzymaj się ....
Elwisku ......wyściskaj ją ..jeśli coś będziesz pisać :-D:-D:-D

O kurcze, w takim razie elwis przekaż proszę kraf ze trzymam kciuki. Bidulka. Trzeba jej teraz otuchy.
Ja się melduje i będę odmaszerowywać, bo wybieram się do rodziców i nie będę mieć dostępu do forum przynajmniej do jutra. Pozdrawiam !

Cześć dziewczyny my już w domku jak bedę miała więcej czasu to napiszę co u nas. pozdrawiam i spróbuję podczytac co tam u was. Oboje czujemy się dobrze a mały jest słodziutki i kochany niedługo wkleję zdjęcia. pozdrawiam

reklama
Do góry