Wcinajcie, wcinajcie ale smaka przy tym nie róbcie nam - karmiącym (i obolałym) 
Co do imienia Intruza Agi, to wiem, że nie jest taki zupełnie Incognito. Imię poznało kilka osób. Siostra jest zachwycona
mnie też się podoba - mam nawet kolegę o tym imieniu
:-) Rzadkie, choć jak widać czasem spotykane. Więc Intruz - paskuda wyjść nie chce, ale nie ze względów takich, że jest bezimienny ;-)
Larkaa jak znudzi Ci się czekanie na prawdziwą akcję porodową to jedź z tymi dziwnymi skurczami na IP. Ja tak zrobiłam - a jak akcja ucichła, to miałam do wyboru - albo patologia albo oksy. Więc wybrałam oksy
Opiszę poród jak będę mieć ciut więcej czasu to dowiecie się szczegółów dotyczących mojego ściemnionego porodu podczas pełni ;-)

A te skurcze na ktg jak Ci się kształtują?
Prawie nadrobiłam ten wątek, ale przyznaję, że w kilku ratach. I nie pamiętam, co komu chciałam napisać
Idę jeść niedobry obiad 

Co do imienia Intruza Agi, to wiem, że nie jest taki zupełnie Incognito. Imię poznało kilka osób. Siostra jest zachwycona

Larkaa jak znudzi Ci się czekanie na prawdziwą akcję porodową to jedź z tymi dziwnymi skurczami na IP. Ja tak zrobiłam - a jak akcja ucichła, to miałam do wyboru - albo patologia albo oksy. Więc wybrałam oksy

A te skurcze na ktg jak Ci się kształtują?
Prawie nadrobiłam ten wątek, ale przyznaję, że w kilku ratach. I nie pamiętam, co komu chciałam napisać