reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Dziewczyny ja mam pytanko jak zwykle :p
Chrześni się nas spytali co chcemy, wiadomo od jednej strony łańcuszek i medalik, a od drugiej zastanawiamy się.
Co może sie przydać dziecku?
Może krzesełko do karmienia? Czy ktos miał z tym styczność? Czy faktycznie się przydaje?
A może lepiej coś innego? Tylko co?
O co Wy prosicie?

Bardzo dobry pomysł ...ja miałam i się sprawdza rewelacyjnie ...:tak:

reklama
larkaa-z tym krzesełkiem to fantastyczny pomysł,:tak: moi chłopcy mieli drewniane, dwóczęściowe, a Majeczka kożysta teraz z plastikowego chicco- jestem bardzo zadowolona, :-). może być jeszcze lezaczek [ale z tego co pamiętam Ty nie chciałaś kupować]

Tak, takie krzesełko to fajna sprawa, dostalismy takie drewniane dwu częściowe od przyjaciół. Za pare miesiący bedzie jak znalzł :-)

Nimfi jak Ci dobrze ze Twoj maly sam zasypia w lozeczku
i jak ja bym tak chciala Gabrys nie zasnie sam w lozeczku tylko na rekach albo w moim lozku zanim go przeniose sama przysne:no: . Czy ktoras tak ma czy wszystkie malce zasypiaja w lozeczkach? Macie jakies sposoby?

Moja Łucja NIGDY nie zasnęła sama w łóżeczku. Nie wiem czy to dobrze czy źle, myślę, że takie małe dzieciaczki ponad wszystko potrzebują kontaktu z mamą i tatą.

A ja sobie bat na dupsko plete- bo Maxiu ślicznie śpi mi sam, tylko ja jakoś nie wytrzymuje i go do siebie przenosze, ze wszystkimi dzieciaczkami tak robiłam,:-) nie miałam póżniej problemów z ich [ odstawieniem] do ich pokoi, całe szczęście moje dzieciaczki to straszne śpiochy i jest im wszystko jedno gdzie będą spały aby milutko i cieplutko było [ to po mamusi mają]:-D:-D:-D

MOj Maksiu zasypia w wózeczku, albo łozeczku, tylko musze mu co chwile smoczek wkladac, bo jak wypadnie to sie drze. Az w koncu usnie :)

Moja Łucja NIGDY nie zasnęła sama w łóżeczku. Nie wiem czy to dobrze czy źle, myślę, że takie małe dzieciaczki ponad wszystko potrzebują kontaktu z mamą i tatą.

Ja tez tak mysle wiec poki co nie martwie sie nie chcialabym tylko 3 letniego brzdaca z mama i tata caly czas w lozku :-) a czy zdarza sie wam spac z maluszkami w lozku czy zawsze je odkladacie do ich wlasnych lozek?

A moja Helka w ciągu dnia raczej nie zasypia sama w łóżeczku, bo albo mam ją w chuście, albo jest wózku i śpi na dworze. Za to wieczorem po kąpieli i karmieniu odkładam ją do łóżeczka i ona zasypia czasem od razu, a czasem potrafi nawet godzinę leżeć, ale nie płacze i w końcu zasypia.

A krzesełko do karmienia to fajna rzecz, chociaż Franek miał takie full wypas i nie byłam do końca zadowolona, bo strasznie dużo miejsca zajmowało i było trudne z utrzymaniu czystości. W końcu zamieniałam je na takie zwykłe z Ikea, z którego jestem bardziej zadowolona.

reklama
Lucię lulam na rękach aż zaśnie i odkładam do łóżeczka, ale sama w łóżeczku jeszcze nigdy nie zasnęła.

Do góry