reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
jajka jem na twardo- jakież pierdy ma Hanka potem!!:-);-) ale nic złego się nie dzieje- oprócz powszechnej radości;-)
jadłam już zupkę z kalafiorem i brokułem, smażone mielone kotlety jeden raz i raz schabowe sojowe-też smażone.
poza tym- pestki z dyni, słonecznik, miseczkę owsianki z morelami, rodzynkami, miodem i mlekiem- prawie codziennie:tak:
wczoraj w zupie były pieczarki...:-)
a tak to duszony kurczak, łosoś i heja!!;-)
idę na owsiankę..
życzę pięknego dnia- u nas już ślicznie.

dziś idziemy na imieniny dziadziusia Hanki- już trzy dni myślę, jak Małą wystroić;-):-D

cześć dziewczyny!!!!!!!!!!!!
pogoda cudowna:-):-):-) my prawie całe dnie na dworze.rano koło 10:30 Piotrek zabrał chłopaków na dwór i byli do 12:30 ja w tym czasie zdążyłam sprzątnąć cały dom łącznie z myciem okien i czterema praniami ale za to za tydzień będę miał spokój z porządkami i skupię się na przygotowaniach do chrzcin. Zaraz zmykamy znowu na spacerek tak ślicznie jest i w związku z tą ładną pogodą godzina kąpania przesunęła nam się na 20 bo koło 18 dopiero wracamy do domu:-p a pewni9e im bliżej wakacji to będzie jeszcze później ale to dobrze zauważyłam niech już będzie ta wiosna

spacerkow nadszedl czas :tak:

caly weekend spacerowalismy - dzis juz troszke chlodniej ale to kwestia czasu .Juz sie rozmarzylismy co do weekendu majowego :-D myslimy zeby pojechac z mackiem na wies do naszego domku... ale zastanawiam sie czy on nie jest za malutki aby go z domu wyciagac - bo to daleka podroz(3godzinki autem)

My tez spacerujemy jak najwiecej o ile to mozna nazwac spacerem.Ja z Luiza latam z wozkiem za Marcelem,ktory ma radoche jak moze uciec;-)

Ja jak wychodzę w tygodniu jak mąż w pracy to tylko koło bloku. Kuba ładnie trzyma mnie za rączkę ale jednak boje się iść z nim gdzieś dalej koło ruchliwej drogi żeby mi nie zwiał, albo żeby zastrajkował że on nie idzie dalej bo bolą go nogi albo coś w tym stylu...;-)

reklama
Ja mam podstawke dla Marcela.Na poczatku biega i biega a po pol godziny poddaje sie i staje na niej.Jednak wczesniej za nic na swiecie:no:Raz juz mi wybiegl na ulice i o malo zawalu nie dostalam.Po prostu w pewnym momencie zrobil zwrot i dawaj ucieka:szok:Dobrze,ze auto nie jechalo.Teraz mamy stala trase na place zabaw,ktorych tutaj jest cale multum na szczescie ,prawie na kazdej uliczce jest plac i lawki dla mam.Na wieksze wyprawy z nimi sie sama nie ruszam;-)

Do góry