reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ja problem ubran zalatwilam i kupilam sobie 3 sliczne dresy, dwa bawelniane i jeden z cienkiego weluru. Jestem bardzo zadowolona, bo wygladam nadal mlodo i atrakcyjnie. W dodatku to bardzo wygodne a po ciazy tez sie przyda. Nie bede za bardzo inwestowac w ciuchy ciazowe. Tylko mysle o sukience na cywilny, ale mysle ze z tym nie powinno byc problemu, kupie po prostu taka rozszezana pod biustem :tak:

reklama
racja nie ma co za bardzo szalec z typowo ciazowymi ciuchami bo tak naprawde nie przydadza sie pozniej a przy nastepnej ciazy stwierdzi sie ze sa zniszczone czy ze takich sie juz nie nosi itp z reszta ciazowe sa o wiele drozsze a tak naprawde to tylo samo warte niz te "uniwersalne" ciuszki;)
a co do tego ze brzucha nie widac to nie ma sie chyba co martwic bo przynajmniej pozniej bedzi ci lzej choc wiem dobrze jak sie czeka na to keidy bedzie widac;) ...

No tak, ja dzis wyrusze po jakies kosmetyki, koniecznie musze zainwestowac w porzadny korektor pod oczy. Od jakiegos czasu mam okropne cienie pod oczami...:-( mam naturalnie ciemna karnacje, a teraz jestem blada jak sciana... Moja przyjaciolka powiedziala mi wczoraj, ze wygladam gorzej niz ona po 3 nieprzespanych nocach (Jej synek zabkuje), ale coz, tak sie podobno czasem zdarza w ciazy.:confused: Ale pocieszyla mnie, ze przynajmniej mnie nie wypryszczylo:-D A moze Wy moglybyscie mi polecic jakis dobry korektor???

Fakt ubrania ciążowe nie są tanie, ale jest wspaniałe:-D allegro na którym można dużo tanich rzeczy nabyć, a później sprzedać kolejnej ciężarówie. Nie lubię chodzić po sklepach i jak przymierze coś i nie pasuje to zrezygnowana wracam do domu, i z tego powodu uniwersalne rzeczy ciężko mi znaleść. A brzuch choć mały to bluzki wszyskie go góry po kilku krokach się unoszą. Patrzyłam za pasem ciążowym i jak zobaczyłam cenę w jakich one są do doznałam szoku. Ale byłam ostatnio w Factory i znalazłam na przecenie bluzkę taką bez ramionczek, kończąca się zaraz za biustem w kierunku głowy (nie wiem jak się takie coś nazywa). Przymierzyłam i idealny pas ciążowy za 9,90.

ja tez niezbyt korzystnie wygladam cora zabiera urode;))) tak czy owak cere mam taka niefajna gorsza niz przez ciaza w ogole musze z soba porzadek zrobic wreszcie denerwquja mnie osoby krore chorobliwie namawiaja mnie do tego zebym w ciazy sie nie malowala w ogole zebym wlosow nie farbowala tak to moze mam jeszcze ciuchy zamienic na worki po kartoflach zeby juz calkiem jak lach wygladac?;) a wy jak sadzicie czy w ciazy powinno sie dbac o siebie w sensie wizualnym?

a w ogole na ciazy i ciezarnych to wszyscy robia taki biznes ze szok bo sa rzeczy ktore duzo kosztuja a i tak trzeba je kupic zarabiaja na nas niezle ale tak jak mpwisz mozna czasem znalezc jakis "zamiennik" rozsmieszyla mnie ostatnio babka w sklepie wlasiwie babki i w kilku pytam o jakiekolwiek gustowne spodnie NIE na guzik tylko sciagacz sznureczki i cokolwiek innego procz guzikow a one patrxza na mnie jak na jaka kosmitke mowia ze nie pytam czy jeszcze beda to juz w ogole myslalam ze mnie sze sklepu wyrzuca niektorzy ludzi sa naprawde okropni

Justynka, jasne, ze powinno sie o siebie dbac! Ja sobie postanowilam, ze jak juz mam byc mama, to bede sexi mamuska:-D i chyba mi to wychodzi, bo ostatnio facet tak sie za mna ogladal, ze najechal na kraweznik, hihi:-D:-D:-D Ale bez przesady, w domu wskakuje w najwygodniejsze na swiecie dresy, spinam wloski i juz:happy:

dobrze ze nie jestem sama;)) dla mnie to glupota kobieta dba o siebie stara sie dobrze wygladac a jak zachodzi w ciaze to juz w ogole przestaje cokolwiek nad soba procz prysznica robic jedyne czego nie pilnuje tak mocno to waga i tak przytyje i tak i nie mam na yo wiekszego wplywu tym sie nie przejmuje zgubie;) a co do wygladu to i w dresach mozna ladnie i fajnie wygladac przeciez ciaza to ten czas kiedy dziecko zabiera ci duzo z organizmu i tym bardziej trzeba dbac

Oki, oki, uroda uroda, ale najpierw zajme sie obiadkiem, bo moje kochanie niedlugo wraca z pracy:-)
Milusiego popoludnia Lutoweczki:happy::happy::happy:

reklama
no ja za 10 min koncze prace i dopiero wtedy wracam do domku sprzatam i gotuje ale dzis alternatywa zakupki i cos na miescie wreszcie nie bede musiala glowic sie nad tym co ugotowac;)))

Do góry