reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

kraf nic trudnego wystarczy lekko ze schodów popchać a może się uda i ...;-):-p

ewelinka dobrze że masz blisko mamę zawsze przyda się jej pomoc.

catch
WITAJ często zastanawiałam się co tam u Ciebie nic się nie odzywałaś, ale najważniejsze że synek zdrowo rośnie.

dziewczyny odganiam od Was wszystkie złe humorki widzę że teraz niektóre z was dopadło. Mi już na szczęście przeszło.

-j-
dopiero teraz mogłam wejść na bb wcześniej gości mieliśmy, a poza tym nie wiem czy bym coś pomogła bo ja używam Mozzila a nie explorera

dzisiaj miałam wizytę w Urzędzie Pracy i korzystając z okazji że musiałam ruszyć się z domu porobiłam zakupy dla jednego i drugiego synusia, trochę się nałazaiłam ale na szczęście czuję się dobrze.

reklama
Ewcia, ewelinka - współczuję Wam!
Moja koleżanka która urodziła 3 tygodnie temu miała ten sam problem :-( Tylko u nich ten gips ciągnął się baaardzo długo, bo leczenie nic nie dawało. Ściągneli mu gips chyba 2 tygodnie przed rozwiązaniem, ale i tak nie mógł się schylać, dźwigać itp. Kumpela opowiadała, że z tym swoim wielkim brzuchem do samego porodu musiała się schylać wiązać buty nie tylko sobie ale jeszcze jemu! masakra :-(A teraz jeszcze długa rehabilitacja go czeka :dry:
Mam nadzieje, że u Was będzie znacznie lepiej, oby szybciutko zdjęli waszym mężczyznom gips! Trzymajcie się cieplutko!

Witam ;)
elwis, Ewelinka, jezyk dziękuje wam za sms-ki wczorajsze. Zainstalowałam nową przeglądarkę i już jest wszystko ok. No prawie.:oo:
Włączam dziś kompa, daję mu 5 min. na rozgrzanie a ten jak nie zacznie wyć.:baffled::oo:Co tym razem?:dry:O już przestało.:tak:Pewnie wiatrak nie nadąża za nową przeglądarką ( tak śmiga).;-)
Później sprawdzę czy eksplorel działa, bo teraz wybieram się do gina.:-)
Humorek dziś już dopisuje, obym nie zapeszyła .:-)
Pozdrawiam. Odezwę się później.:happy2:

O już wiem skąd wzięły się wczorajsze problemy z przeglądarką, patrzcie:
Uwaga! W środę po południu włączyliśmy eksperymentalnie możliwość logowania przez konto Facebook. Okazało się, że użytkownicy IE6 mieli problem z zalogowaniem się na stronie, jeśli wchodzili na inną stronę, niż startową forum. Usunęliśmy nowy dodatek i wszystko powinno wrócić do normy o 21:20. Poprawimy błąd i włączymy później... Bardzo przepraszam za kłopot.

ja właśnie się zastanawiam, czy iść do zwykłego rodzinnego lekarza. Od początku ciąży nie miałam nawet kataru ani bólu gardła... teraz zreszta też. ale okazuje sie że mam trzeci dzień wielkiego ropniaka na migdale. Więc pójdę i zobacze czy to angina ropna (bezobjawowa!) czy co. Wole dmuchać na zimne.

A u nas w domu jest juz mała Zosia :) fajniutka taka i bardzo spokojna... ale za to współlokatorka miała bardzo cięzki poród... i bidula teraz pozszywana ledwo chodzi, ale najwazniejsze, że już w domu i że z Maleńką wszystko w porządku :)
Przynajmniej masz miłe praktyki :tak::-)Ja bym chyba cały dzień przesiedziała u koleżanki i wpatrywała się w niuńkę.;-)Dobrze, że już są w domku cali i zdrowi.A koleżanka póki może niech odpoczywa a wykorzystuje do prac małżona.

ja właśnie się zastanawiam, czy iść do zwykłego rodzinnego lekarza. Od początku ciąży nie miałam nawet kataru ani bólu gardła... teraz zreszta też. ale okazuje sie że mam trzeci dzień wielkiego ropniaka na migdale. Więc pójdę i zobacze czy to angina ropna (bezobjawowa!) czy co. Wole dmuchać na zimne.
a jak zauważyłaś tego ropniaka?Lepiej idź i zbadaj to.

A ja już po wizycie.:-)
Dostałam skierowanko na usg :-D:-) na wtorek. Huuurraaa. Może wreszcie dowiem się kto zamieszkuje mój brzucholek. :-)Oprócz tego morfologia mi się poprawiła, wyniki nie są najgorsze, choć nadal niewielka anemia.Ale jest gut.:tak:
Dostałam skierowanko jeszcze na wymaz. Ale mam go zrobić dopiero za 4 tygodnie,tuż przed następną wizytą.Robi się go w 34, 35 tyg ciąży. Do następnej wizyty 4 tyg a to dlatego, że święta.:-)

mamaflawi o ile pamiętam pytałaś czy na każdej wizycie odbywa się jeszcze badanie ginekologiczne u nas w Polsce.Otórz tak.:tak:Przynajmniej w moim przypadku tak jest. Gin bada szyjkę na nim.

Mykam brać się za obiadek, bo dziś wcześniej dzieciaczki kończą zajęcia.

Byłam u Dr.
Mam jakieś zapalenie miejscowe gardła i zapisała mi jakiś antybiotyk. dzwoniłam do gina żeby się upewnić czy mogę brać takie świństwa, ale jest dzisiaj w szpitalu i nie odbiera telefonu :-( jutro zresztą też będzie w szpitalu :(

reklama
Do góry