reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
RANY CO ZA DZIEŃ NA BB !!! :szok::szok: Pół godziny nadrabiałam.....

antar historia nie do pozazdroszczenia :baffled: w głowie się nie mieści co sie teraz na porodówkach wyrabia z pacjentkami :wściekła/y:
elwis jak to już w domu ?? :szok: nie za szybko po cc ?? chyba, że musiałaś dla antar miejsce w szpitalu zrobić :laugh2:
laarka jak sakwą się obrzęczy to nawet w bezrzecznej Łodzi się cód nadwiślański zdarzy :crazy:

ojej:szok::szok::szok::szok:

caly xdzien nie zagladalam a tutaj tyle stron do nadrobienia :sorry: ale jakos przebrnelam przez to;-)

Antar to okropne co sie wyprawia z rodzacymi kobietami w szpitalach:angry: ale zycze Ci z calego serca abys nie meczyla sie tak dlugo i mogla juz niebawem przytulic Zosia:tak:

Witaj Elwisku w domku!!!:-) jakos bardzo szybko Cie wyposcili po CC i mam nadzieje ze szybko wrocisz do formy i nam opowiesz swoje przezycia z narodzin Gabrysi :tak:

Witaj Elwisku, naprawde szybko Cie wypuscili, ale to tylko moze oznaczac, ze obie macie sie swietnie!:happy:

Ja niedawno wrocilam z angielskiego, zjadlam kolacje i buszuje po necie probujac sobie jednoczesnie znalezc wygodna pozycje i jak na razie pomaga mi tylko stanie lub siedzenie z plecami wyprostowanymi na maxa.:eek: Maly tak wypychal swoja malenka dupinke pod moje zebra, ze ledwo wysiedzialam 2 godz. na zajeciach.:no: Czy Wy tez tak macie?

Antar jak przeczytalam to co napisalas to prawie szoku doznalam.Takie traktowanie jest nieludzkie.Podejrzewam,ze jestes wykonczona fizycznie i psychicznie.Zycze Ci aby ta sytuacja jak najszybciej sie wyklarowala;-)
Elwisek-podziwiam Cie:tak:
Ja cierpie na bezsennosc,ostatnia noc to tylko 2 godziny snu,czuje sie jak przed egzaminem.Najsmieszniejsze jest to,ze spac mi sie nie chce.

Dobranoc;-)

Witam
-J- współczuję choroby dzieciaczków , choć Ty broń się przed chorobą . Skoro do szpitala idziesz 2 lutego to myślę że dzieci będą już zdrowe i spokojnie będziesz mogła przywieźć niemowlaczka do domku .
Bronię się jak tylko mogę. Omija mnie narazie to szerokim łukiem.:tak:Dzieciaki tez czują sie już lepiej , bo od rana wojna trwa o to , którą bajkę pierwsza obejrzą.:eek:Mam nadzieję , że wychorują sie teraz a później znowu będzie spokój przez jakis czas.

jesteśmy juz w domu!!!!!!!!!!
jestem wykończona na maxa, więc dzis nie popiszę za dużo.
Gabinka śpi malutka. Kuba w miarę dobrze odebrał siostrę, opiszę później. ja się poryczałam jak weszłam do domu. ech emocje. a malutka śpi, po drodze musiałam wyskakiwać z cyca, hehe. doi jak stara!!! a ja obolała, brzuch, plecy.... koszmarnie. ale będzie git :-)
No to w chwili dostania sił czekam na opis co ci tam robili, gdzie co wkładali,dlaczego, po co i czemu akurat tam.:rolleyes2:
Jak tak szybko wychodzi sie po cc , to ja w czwartek w nast. tygodniu lecę.:tak::-D:-D:-D
Elwisku , Gabi trzymajcie się cieplutko i dochodźcie do siebie jak najszybciej.

Antar to teraz twoja kolej.

reklama
Oj Antar :)) Skoro boli to trzeba jechać!
Biedna jesteś, bo to już druga nocka nieprzespana. Mam nadzieję, że będziesz mieć siły na wypchanie Zośieńki na świat!
Teraz nie wracaj do nas, jeśli wciąż masz być w dwupaku! ;-):-)
A co do kolejnych rozpakowań - na razie nie czuję żadnych zmian u siebie. Brzuch w chmurach, skurcze niebolesne (ale dość częste) i chyba mała puka mi głową w kanał (też często). W sobota wizyta u gina więc zobaczymy czy są jakieś niewidoczne dla mnie postępy. Ale przyszły tydzień jest idealny na przyjście na świat mojej małej niuni! Także, dziewczyny które mają w planach początek lutego - chyba Was przepuszczę w kolejce! ;-):-D

Do góry