reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

-j- a herbatki malinowej nie można? Ja ją żłopię od dawien dawna, bo niby tylko ta z liści malin jest skurczowa :> kuruj się kochana!!!!

reklama
Dziewczynki herbatkę z owoców malin można jak najbardziej, to ta z liści jest naskurczowa.
ardzesh sny to Ty masz rewelacyjne ;) A sprawdziły Ci się kiedykolwiek, bo jak tak to ja bym na Twoim miejscu już nie chodziła do hipermarketów ;-):-D:-D
elwisku to świetnie, że u Was tak ładnie wszystko się układa. Ukłony dla męża :tak:

A ja ciągle leżę i uparcie czekam na luty :-) Na razie się udaje, bo skurcze trochę odpuściły. Tylko już wszystkie kości bolą od tego leżenia:baffled:

no antarku czekamy na Ciebie

A my z kacperkiem byliśmy w Kościółku i na małym spacerku w końcu po dwu tygodniowej labie trzeba było ruszyć tyłeczki z domku, a zasapałam się że szok.
jutro Kacperek wraca już do przedszkola więc muszę go wcześniej położyć spać bo pobudka o 6:40

wow :) w niedzielę robią wypisy? Chyba poważnie są zdesperowani brakiem miejsc na porodówkach :) Antar to liczę na to, że dzisiaj będziesz smacznie spać w domku z maleństwem! (bez teściowej i bratowej!!!!)

Jeśli chodzi o terminy porodów to u mnie przy 1 zaczęło się po wywołaniu w 42 tyg , a przy 2 mimo że mi wywoływali też w 42 tyg to się nie zaczęło i miałam CC ( podczas wywołania doprowadzili mnie do stanu przed rzucawkowego ) teraz w 36 tyg miałam rozwarcie na 1 palec a jutro zaczyna się 38 i nic i tak sobie myślę że jeśli w tym 39 tyg nie zrobiliby mi CC to też pewnie dochodziłabym do 42 tyg :-p

a u mnie w rodzinie roznie bywa siostry rodziły przed czasem mama tez mama jednego mojego brata urodzila nawet miesiac za wczesnie a ja synka przenosiłam do konca 42 tyg . mam nadzieje ze corcia bedzie chciala wczesniej wyjsc bo ja juz bardzo bym chciala urodzic i miec ja juz po tej stronie brzuszka zwlaszcza ze siostra urodzila dwa tyg temu i jak widze ta kruszynke to mi zal ze moja mala siedzi jeszcze w brzuszku. Chyba musze sprobowac jakis metod bo juz nie moge sie doczekac moze zaprosze meza.... :-)

nie wiem czy tak jest naprawde z tymi porodami jak w calej rodzinie.....
slyszalam ze tez bole porodowe sie ma tak jak sie mialo bole miesiaczkowe ale chyba u mnie sie nie sprawdzilo bo przy Zuzi mialam bole od krzyza :wściekła/y: a wczesniej zadnych jakichkolwiek takowych boli nie mialam. zastanawiam sie czy teraz tym razem tak samo bedzie czy moze jakos lagodniej ?:-p ( chcialabym bardzo :sorry2:)

reklama
Hej laseczki po weekendzie :-D:-D:-D
We wtorek moja mama przylatuje juz do mnie nie moge się doczekać :tak:
weekendzik minął mi bardzo przyjemnie ..rodzinnie ......a teraz nadrabiam od rana heheheheh;-)

larkaa ja bym sie cieszyła jak gwizdek gdyby to było tak jak z moją mamą ...ona z pierwszym dzieckiem rodziła dłużej ...( nie tyle co ja ,ale dłużej:-p) a mnie urodziła eXpres ..wystrzeliłam jak z procy :-D:-D:-D ledwo zdążyli mnie złapać ... teraz jestem przy tym porodzie nastawiona bardzo optymistycznie ...ale mam zdanie jak elwisek ...i tak bedzie boleć i tak :-p;-) Jezyk A przy okazji ..ja również należę do grona baranów hihihih ;-) silny i uparty znak :-p:-) Jezyk a Kacperek zadowolony jest z przedszkola ..lubi się uczyć?
j kuruj sie kobitko...kurcze coś często Cię dopadaja te infekcje co? Wiesz a może kup sobie tran ( kwasy omega )..ja go łykam od praktycznie dwóch miesięcy ...
Prenatal DHA dla kobiet w ciąży ... czy jakoś takoś :happy: a na katar jak miałam do robiłam inhalację z Olbasu ( zdziałał CUDA :szok:)
Maran-atha ...z mezusiem prosze się kąpać ...przyjemnie z pożytecznym hehheeh ;-)
Ardzesh ...:-D:-D:-D sny nie do pobicia :-p
Kurczę a co z NiUNIĄ :baffled: widział ja ktoś ?
Nathali a gdzie ty jesteś ?

Do góry