reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Jezyk ...współczuję Ci choroby Kacperka ...jednak musisz jak najszybciej usunąć mu migdał ...bo będzie co chwilę zapadał na infekcje :tak::-(
na kiedy miałaś termin ?

Ja od Kubusia dostałam piękna laurkę i wierszyk z polskiej szkoły ...aż się popłakałam :-p:-p:-p:zawstydzona/y:...jakie to Cudowne że mamy dzieci :-D:-D:-D

U mnie wczoraj wieczorkiem poleciała teściowa ...była u mnie 20 dni ..i miałam towarzystwo :tak:..a teraz znów sama z dziećmi przez cały dzień :-:)-(
Ojjjj niech juz będzie lipiec bo jadę do Polski na dwa miesiące :-)

Ewelinka ... w której części Gdańska mieszkasz ..może byśmy się spotkały w wakacje na kawkę :-p.. Ja mieszkam w Gdyni na Wzgórzu Św. Maksymiliana ...

reklama
lajfik w poniedziałek mieliśmy jechać do kontroli i się umówić na zabieg a na zabieg czeka się kilka dni

Też to czuję że dla takich chwil jak wczorajsza warto żyć!!!!!!!

Early Days to ciuszki z Primarka i szczerze powiem, że jakość tych ubranek pozostawia wiele do zyczenia, chociaż zdarzają się dobre czasami. Tańszych ciuszków tutaj w Anglii nie znajdziecie. Ja kupuję tam rzeczy dla Ingi do przedszkola, zawsze się upaćka farbkami czy ciastoliną albo wpadnie na genialny pomysł zrobienia sobie rysunku mazaczkami na koszulce i tak raz na 2 tygodnie muszę ciuszek wywalić.

MonikaWrocław zazdroszczę Ci. :sorry2: Moja teściowa to jeszcze czasem cos kupi, choć ma zupeeeeełnie inny gust od mojego i często kupuje ubranka o wiele większe np na 5 lat... :baffled: Za to jak przyjeżdża do nas to kupuje tony ubranek dla synka brata mojego męża, ja jej pomagam zawsze w wyborze wiec są fajne :-p ;-)
Moja mama za to nie kupuje wcale, i tu mi bardzo przykro, bo pamietam jak kupowała ciuchy dla dzieci mojej siostry,jak tylko zobaczyła cos słodkiego zaraz kupowała. Moje dzieci nie dostały jeszcze żadnego ubranka od babci. :-(
Moja mam zawsze kupuje ciuszi dla Zosi razem ze mną albo daje pieniazki na ubranka:-):-)Twierdzi ze ja najlepiej wiem co mała potrzebuje:tak::tak:
dzieki temu nie ma problemu, ze cos mi sie nie podoba:-):-) tesciowa mieszka daleko wiec nie przyjezdza za czesto( na szczescie)ale tez zazwyczaj daje kase na ubranka.

Ewelinka ... w której części Gdańska mieszkasz ..może byśmy się spotkały w wakacje na kawkę :-p.. Ja mieszkam w Gdyni na Wzgórzu Św. Maksymiliana ...
ja mieszkam w Pruszczu Gdańskim:) czyli do Gdańska mam rzut beretem:tak: na kawkę bardzo chętnie:) a kiedy przylatujesz do Polski?? mam nadzieję, że uda nam się gdzies wyskoczyć:tak:

lajfik to mamy całe wakacje..spokojnie zdążymy się napić tej kawki:tak::tak::tak:
jezyk ja też przyłączam się do życzeń zdrówka dla Kacperka;-)

reklama
Jezyk, u ciebie znów choróbska w domku:szok: - zdrówka życzę !!!
u nas leje i leje. Wkurza mnie ta pogoda, bo Karol się tak ustawił na te spacery, że muszę z nim wyjść między 12-13 bo jest takie marudzenie, że nie da rady inaczej.
A tak to dzień na balkonie...

Do góry