reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Witamy zdrowe Jeżyki wśród nas :-):-)
A u nas dziś ponuro ale chociaż nie pada i to dobrze bo musze porobić pranie bo samo z łażienki wychodzi. Dziś Piotrek w domku to chociaż wyjdę z Cypusiem na dwór. a myślicie że jak kacperek od czwartku nie gorączkuje tylko bierze antybiotyk to może chociaż na 30 min wyjść z domku??
dziewczyny wszystkim dzieciaczkom z okazji ich święta życzymy dużo zdrówka, uśmiechu od ucha do ucha i jak najwięcej słoneczka w każdym dniu -jeżyki-
dziewczyny wszystkim dzieciaczkom z okazji ich święta życzymy dużo zdrówka, uśmiechu od ucha do ucha i jak najwięcej słoneczka w każdym dniu -jeżyki-
ana545
Mama Gabrysia
Z OKAZJI dnia dziecka zdroweczka dla wszystkich lutowych sloneczek :-)
Dziewczyny.... widze ze tamat na karmieniach sie rozkreca... odnosnie powrotu do pracy po macierzynskim itp...
Wiem ze państwo nam nic nie pomaga... zasilek rodzinny to ledwoco starczy na paczke pieluch
Moj wujek z narzeczona wymyslili to tak ze zglosili ja jako matke samotnie wychowujaca dziecko i tutaj ju im sie oplacilo - bo dostala ulge na mieszkanie i wiekszy zasilek
No i chcialam was zapytac jakie jest wasze zdanie... ile musi zarazbiac 3 osobowa rodzina z malym dzieckiem zeby starczylo na zycie i aby mam mogla zostac w domu z dzieckim do konca 3 roku zycia??
Czy 2000zl starczy??
Wiem ze państwo nam nic nie pomaga... zasilek rodzinny to ledwoco starczy na paczke pieluch

No i chcialam was zapytac jakie jest wasze zdanie... ile musi zarazbiac 3 osobowa rodzina z malym dzieckiem zeby starczylo na zycie i aby mam mogla zostac w domu z dzieckim do konca 3 roku zycia??

Witam :-)
Pędzicie kochane , pędzicie ... Nie sposób ogarnąć tego wszystkiego.
Brak czasu nie pozwala mi tu dłużej z wami siedzieć , czytać i odpowiadać, więc w jednym poście opiszę co u nas.
Przeprowadzki ciąg dalszy...
Amela , Jula i Kapi zdrowi, my z resztą też.
Zaczęłam podawać Amelce marcheweczkę z Gerbera i kupalki sie pojawiły. Straszny żarłok się z niej zrobił a mnie zaczyna mleczka brakować. To chyba przez ten stres...
....i również wszystkim pociechom życze dużo zdrówka, radości i długiego dzieciństwa...
Pędzicie kochane , pędzicie ... Nie sposób ogarnąć tego wszystkiego.
Brak czasu nie pozwala mi tu dłużej z wami siedzieć , czytać i odpowiadać, więc w jednym poście opiszę co u nas.
Przeprowadzki ciąg dalszy...
Amela , Jula i Kapi zdrowi, my z resztą też.
Zaczęłam podawać Amelce marcheweczkę z Gerbera i kupalki sie pojawiły. Straszny żarłok się z niej zrobił a mnie zaczyna mleczka brakować. To chyba przez ten stres...
....i również wszystkim pociechom życze dużo zdrówka, radości i długiego dzieciństwa...

reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
a ja wam się czymś pochwalę, NUDZĘ SIĘ, jestem sama w domu z Jurandem i się nudzę. Chłop śpi już 3h i jak na razie nie chce mu się wstawać :-):-):-). Jak się nie obudzi do pół godziny to go będę musiała budzić, bo do szczepienia na 17 mamy.