reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ja sobie wyrywam włosy z głowy na tej wsi, bo od urodzenia młodej z nikim się nie spotykałam (nie licząc gości na chrzcinach) :D
i tak w środę w końcu pierwszy raz gdzieś wychodzę, trochę do mamy, a trochę do chrześniaka.

reklama
Ja tez sie przylaczam do zyczen i buziaczki wysylam lutowym maluszkom.

Jejku, pojawily sie juz lutowki 2010:szok: jak to zlecialo.

Od kilku dni mamy piekna upalna pogode wiec spedzamy cale dnie z Gracjankiem na dworze:-) Mam nadzieje,ze takich dni bedzie wiecej:tak::tak::tak:
Bylam dzis z malym na szczepieniu i musze sie pochwalic ze prawie w ogole nie plakal, moj maly dzielny mezczyzna:laugh2:

Ze wszystkich kwiatow swiata
chcialbym zerwac... słonce
i dac je potem Tobie
zlociste i gorace.
Sloneczko jest daleko,
ale sie nie martw Gracjanku
narysowałem drugie,
jest prawie takie samo.
Teraz Cie wycaluje,
jak moge najgorecej,
bo tak Cie kocham bardzo,
ze juz nie mozna wiecej.
NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA DLA MOJEGO SLONECZKA I WSZYSTKICH NASZYCH KOCHANYCH MALUSZKOW W DNIU ICH SWIETA:-):-):-):-):-):-):-)
0017795676.gif

przyszła do mnie wczoraj przesyłka Hippa z jednym słoiczkiem, łyżeczką i saszetką herbatki, o takim czymś wspominałyście, że ma przyjść?

reklama
Do góry