reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ardzesh u mnie sytuacja podobna. Jutro jestem umówiona do mojej mamy na zakupy i przygotowania do chrzcin. No i też teściowa zapowiedziała się, że przyjdzie pomóc. Tylko ciekawe po co :wściekła/y: Będzie moja mama, bratowa - bo mieszka z bratem i synkiem u mojej mamy, siostra to się zajmie małą i jeszcze teściowa. Dobrze, że kuchnia duża ;-) Dam jej najgorszą robotę - krojenie warzyw do sałatki :-p:-D
:-D:-D:-D ja ze swoja nie mam praktycznie kontaktu ale jest chyba wporzadku

reklama
nimfi ja miałam naukowe na agh 150,-. Z tym że to był najniższy próg. U mnie znajomi niektórzy biorą po nawet 700,- miesięcznie ale to średnią trzeba mieć koło 5 :nerd:. A z socjalnymi to jest tak że dają różnicę do tych pięciuset paru złotych. Mi kiedyś wychodziło na jednego członka rodziny coś koło tej sumy i stypendium socjalnego dostałam 30,-:sorry2:.

Dzieki wielkie ;-)

ardzesh :-D wspolczuje tesciowej.... mozna powiedziec ze moja tez nam troche utrudnia przygotowania tych chrzcin, bo dzisiaj mowilam mezowi ze go potrzebuje zeby zajaol sie mackiem bo ja bede piekla, a tesciowa sobie wymyslila ze chce dzis z moim mezem na zakupy jechac :nerd: no i co? on zwolni sie z pracy zeby na zakupy jechac z mama potem do domu zeby zajac sie mackiem i na 19 idziemy do kosciola na nauki przed chrztem :tak: a prosilam ich aby na te zakupy pojechali w czwartek, to nie... :wściekła/y: ech... no i bede sie musiala spieszyc

agniesiaP a moja tesciowa robi przyjecie u siebie w domu wiec tam razem z siostrami męża mojego juz coś przygotowuja :tak: ja tylko cista i salatki :tak: i na szczescie nie bede miala mozliwosci spotkac sie z tesciowa w kuchni... na cale szczescie :-D

nona ja nie mowie MAMO do tesciowej... na razie... nie poprosila mnie abym tak mowila to nie mowie :-p

moja tesciowa tez nie lepsza jak by sie przydala zeby pomoc to ona zawsze ma cos do roboty i nigdy nie ma czasu ale my juz po chrzcinach i w urzadzaniu pomogla mi moja mama, siostry i szwagierka takze nie było tak zle przyjecie było w domu na 20 osób.

Wiecie dziewczyny mam niejasne wrażenie że sporo nas odpada z wątku prawda ???
nie odpada, ja np wolę z dzieckiem siedzieć na dworze, bawić się, a nie na forum siedzieć. Na forum jestem jak Jurand śpi a za oknem pada lub jest pochmurno i może w każdej chwili pokropić. Takich dni jest teraz sporo i niestety dużo siedzimy w domu:-:)-:)-(.

to prawda kompa uruchamiam jak mała śpi albo drętwa pogoda, a teraz Igusia siedzi w swoim foteliku i bawi się ładnie to ja mogę poczytać i nadrobić zaległości:)

No i pojechali a ja... wyję dobrze że Cypuś śpi. Piotrek ma mnie na bieżąco informowac o wszystkim a mi jest tak smutno że nie mogę być z nimi:-:)-:)-( czekam na wiadomości.

No i pojechali a ja... wyję dobrze że Cypuś śpi. Piotrek ma mnie na bieżąco informowac o wszystkim a mi jest tak smutno że nie mogę być z nimi:-:)-:)-( czekam na wiadomości.

jezyku moze to i lepiej jak jestem w domku z cypusiem :tak:
Ja bedac w ciazy i to z duzym brzucholem ...poszlam z kuba na sale operacyjna i siedzialam przy nim dopoki nie odjechal w blogi sen :blink:...dopiero wtedy zryczalam sie jak bobr ....... ale lekarz mi powiedzial ze to normalna reakcja :-)
na pewno Piotrek doda mu otuchy i juz niedlugo bedziesz Kacperka sciskac w ramionach :-):-):-)... No a teraz usmiech i prosze juz nie plakac ...bo Cypek sie obudzi :-D:-D:-D
Buziole !!!

reklama
asus tak jak pisze Aga jak ciepło to wszystkie wolimy na dworze siedzieć, zobaczysz co tu się będzie działo jesienią i zimą

A ja mam złotą teściową i mówię do niej mama. mieszka 3 km od nas a nie przyjadą z teściem dopóki ich nie zaprosimy bo... po co wam młodym przeszkadzać. nigdy mi jeszcze nie odmówiła pomocy, a chrzciny to praktycznie zrobiły z moją mamą, wszystko przygotowały u siebie w domach i nie wzięły nawet za to złotówki ani żadnych produktów aż mi trochę głupio było:zawstydzona/y:

Do góry