reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Jejku was nadrobić to niezły wyczyn !!! skrobiecie i skrobiecie.
Mysia, oby się nocki poprawiły. U nas lepiej, tzn. mamy tylko jedno karmienie, ale za to Karol budzi mi się o 5 i koniec spania.
Jezyk, odzywaj się częściej i pisz co u Cypolka. Pewnie doszło mu kolejnych 6 zębów:-)
Lajfik, moje gratulacje, ja nawet po odebraniu prawka trzęsłam dupką jak miałam sama jechać.
Jolek, aga, ściskam was dziewczynki i życzę kolejnych lat w szczęściu i miłości.
U nas w tym roku minęło 13 lat jak jesteśmy razem i 5 lat po ślubie.
Mąż oczywiście też zapomniał i nawet nie wiedział która to "trzecia" ???, więc mówię, "nie piąta" Takie te chłopy są !!! Nimfii nie czekaj tylko sama działaj.

Aga wszystkiego NAJ NAJ, ale przede wszystkim pociechy z Juriego
A ja was witam z Wysp :tak::tak::tak: O dziwo tu świeci słońce a u mnie w mieście od tygodnia padało. Zuzi się od rana buzia śmieje od ucha do ucha na widok dziadków. Wasze dzieciaki też tak uwielbiają babcię i dziadka?

Pbg ...ja rozmawiam przez skypa z rodzicami :happy2:i ustawiam obraz na pelny ekran ..
Kajka smieje sie i robi pa-pa moim rodzicom ...wolalabym na zywo:-(

lajfik no Zuzia przez ostatnie 2 miesiące też tak miała, aż się z mamą śmiałyśmy, że kiedyś w przedszkolu powie o babci, że pracuje w TV ;-)

Wszystkim życzę najcudowniejszych momentów,
najszczerszych uśmiechów
najdelikatniejszych dotyków
najśmielszych wyznań
i samych szczęśliwych dni wielu następnych lat.

reklama
i ja się dołączam Jeżuku i Aga
duzy_bukiet.gif

Do góry