reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Z okazji imienin życzę Wam Kasienki
- marzeń (żeby się spełniały)
- przyjaciół (żeby pamiętali)
- życia (żeby było kolorowe)
- miłości (żeby byla)
- szczęścia (żeby nie opuszczało)
- okularów (żeby były różowe)
- wakacji (by mogły trwać wiecznie)
;-)

Z innej beczki jolek, ardzesh milo ,ze myslicie :-)
Ja jestem caly czas , podczytuje czasem i cos tam skrobne ...ale ostatnio musze gonic z nauka Kuby z ang. i pol...(a jest tego troche:confused2: ) czuje sie jak jezyk ..tylko na etacie w domu :-p jak wiecie wracamy do kraju w przyszlym roku i trzeba dawac ognia z j.pol.;-)..no i jest jeszcze bajeczka -Kajeczka :-)
Postaram sie teraz pozagladac i popisac wiecej, bo mam mamuske do wtorku :tak:

Po za tym chcialam WAS WSZYSTKIE BARDZO POCHWALIC!!!! ..za porzadek i lad na podforum ...strasznie sie ciesze ze jestesmy zgrane i razem dbamy ,aby bylo oki:-):-):-)... Good girl's;-)
Caluski !!!;-)

reklama
a nam to przeważnie coś do ubrania dla Matika kupują. mam już pół szafki ubranek na wyrost, bo zawsze lepiej większe kupić niż za małe:sorry: ale z drugiej strony, chyba parę ciepłych sweterków nam na lato wypadnie rozmiarowo dobrych:sorry:

Najgorsze jest to wszyscy widzieli co sie dzieje,zwracali uwage,ale nic nie zrobili by pomoc tym dzieciom Moze to okrutne,ale uwazam,ze ta kobieta zasluguje na taki sam los jaki zgotowala swemu synkwi...

[*]dla aniolka

reklama
Do góry