reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Elunia gratulacje :-):-):tak: a dla Iguni buziaki, na szczęście zęby w końcu wychodzą:tak:.
Gratulacje nowych bryk:-):-). U nas na szczęście nie ma cudowania z samochodem:tak::tak:, mąż jakoś bez większych emocji do niego podchodzi;-). Ale za to jego wielką miłością jest motor :confused2:, też potrafi siedzieć godzinami na allegro i szukać świec czy czegoś tam jeszcze:dry:, nie mówiąc już o czasie spędzonym w garażu jak jesteśmy u teściów.
jolek my już obcowaliśmy ze śniegiem wczoraj:tak:, ale jakoś bez większego entuzjazmu ze strony B:sorry:. No i dziś się zastanawiam czy iść na spacer, bo jak na razie jest -11 i aż mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyśle o wyjściu na zewnątrz.
A no bo się nie pochwaliłam, że opiekujemy z Bartkiem domem dziadków, także jakbyście były w pobliżu to zapraszamy na herbatkę góralską :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja bym chciała żeby mój mąż choc troche pomagał mi przy aucie. Zacznijmy iod tego że on nawet prawka nie ma, za to kilku szoferów ( mnie, mamę i babcię) on, jego ojciec i dziadek nie mają prawka- co za dziwna tradycja.
Sama jeżdżę na myjnię, dolewam oleju, zmieniam opony i oddaje na przegląd.
Mój mąż ma w głowie góry, podróże- ale takie spartańskie, nie rzadne palmy czy tropiki, chyba że śpimy na plaży;-) No i dłubanie w drewnie- tym mnie ujął bo był taki inny niż większość facetów w moim otoczeniu co by tylko po klubah chodzili i laski zarywali.
Choć ma jedną typowo męską rzecz- odpicowuje swojego laptopa średnio raz w miesiącu formatując dysk i dokupując jakieś super duperele. Choć z drugiej strony to narzedzie jego pracy. Dzięki jego laptopowi spokojnie żyjemy i nie martwimy się o to czy nam starczy czy nie. Teraz go zrozumiałam:-)

anius maltanka u mnie to samo z oponami było :D

Aha. Kalina od wczoraj non stop baluje przy nowej płycie Timbalanda :D chyba lubi to samo co rodzice :D

O nowy Timbaland:szok: jaka ja cofnięta ostatnio jestem :zawstydzona/y: Muszę sobie sprawić.
elunia gratuluję 5 i życzę zdrówka dla Igi, niech ząbki wyjdą i katar zniknie.
My wczoraj wyszliśmy na dwór jak padał śnieg, ale mała była zdziwiona :tak: Wzięłam trochę śniegu do ręki ale nie chciała dotknąć, trochę się bała :sorry: Za to jak spadł jej płatek na twarz to się śmiała.

hooba kochana nie kuś, nie kuś, bo się u Ciebie zjawię, u mnie to wiesz, w góry to wystarczy tylko jedno słowo.:tak:;-)

a jak tam dużo śniegu w górach?

Zapraszam zapraszam :-D:-D. W górach coś koło 70 cm jest a w Zakopcu 30, także wszędzie biało a dużo odśnieżać nie trzeba ;-) no i wózek jeszcze daje radę na drodze:tak:.

A Kalina musi świetnie wyglądać:-D:-D

Aha. Kalina od wczoraj non stop baluje przy nowej płycie Timbalanda :D chyba lubi to samo co rodzice :D

:laugh2: fajnie muszą wyglądać te tany, tany. mój Hubert ma jak na rzie tylko jedną ulubioną piosenkę i w samochodzie jak mi zaczyna marudzić to aby włąćzę i jest spokój:-)

Zapraszam zapraszam :-D:-D. W górach coś koło 70 cm jest a w Zakopcu 30, także wszędzie biało a dużo odśnieżać nie trzeba ;-) no i wózek jeszcze daje radę na drodze:tak:.

:-D my planowaliśµy w zimię pojechać w góry (wakacje to każde obowązkowo w Zakopcu), zobaczymy jak wyjdzie z kasą, jak coś to na pewno się odezwę i na herbatkę góralską wpadniemy obowiązkowo:tak::-)

reklama
Do góry