reklama
Cześć wszystkim. Wracam skruszona i przepraszam że mnie tyle nie było ale naprawdę bark czasu dokucza mi strasznie

Faktycznie ten rok min ął niepostrzezenie ale był to fantastyczny rok!!
u mnie wszystko powoli się kręci, muszę się pochwalić że zaliczyłam pierwszy semestr i byle tak dalej. poza tym zmianiłam sobie temat pracy magisterskiej i piszę teraz o językowym obrazie dziecka nienarodzonego na podstawie blogów internetowych
jakby któraś z was znała jakiś fajny to prosze o namiar. chodzi w mojej pracy o to jak kobiety mówią, nazywają swoją dzieci w brzuszkach. jak czynią to pierwiastki a jak wieloródki, jak mówi o tym lekarz a jak matka i takie tam.
Cyprianek sam jeszcze nie chodzi ale jak się czegoś trzyma to śmiga po całym domku robiąc przy tym ogromne tornado bo gdzie nie wejdzie tam zostawia po sobie ślad. poza tym we wszystkim naśladuje starszego brata i nie zawsze wychodzi mu to na dobre
Kacperek natomiast robi się coraz bardziej zazdrosny o brata:-( i nie wiem jak już sobie z tym radzić. szczerze myślałam że to już mamy za sobą. a on oddala się ode mnie, wszystko z tatą i z tatą a jak ja chcę z nim coś zrobić to się obraża i nawet nie ma mowy:-(
Pozdrawiam Was serdecznie i przepraszam że tylko o sobie ale ciężko nadrobić co tam u Was

u mnie wszystko powoli się kręci, muszę się pochwalić że zaliczyłam pierwszy semestr i byle tak dalej. poza tym zmianiłam sobie temat pracy magisterskiej i piszę teraz o językowym obrazie dziecka nienarodzonego na podstawie blogów internetowych

Cyprianek sam jeszcze nie chodzi ale jak się czegoś trzyma to śmiga po całym domku robiąc przy tym ogromne tornado bo gdzie nie wejdzie tam zostawia po sobie ślad. poza tym we wszystkim naśladuje starszego brata i nie zawsze wychodzi mu to na dobre

Kacperek natomiast robi się coraz bardziej zazdrosny o brata:-( i nie wiem jak już sobie z tym radzić. szczerze myślałam że to już mamy za sobą. a on oddala się ode mnie, wszystko z tatą i z tatą a jak ja chcę z nim coś zrobić to się obraża i nawet nie ma mowy:-(
Pozdrawiam Was serdecznie i przepraszam że tylko o sobie ale ciężko nadrobić co tam u Was
maran-atha
Fanka BB :)
jeżyku dobrze Cię czytać... no to świetnie, że jakoś Ci sie te studia posuwają do przodu bo przy dwójce absorbujących dzieciaczków to naprawde nie lada wyczyn
pozdrawiwm Ciebie serdecznie i pamietam o Tobie 
witaj jezyku już cię tu wyglądam i wyglądam
no tak nie pomyślałabym ,że Kacperek będzie zazdrosny ,bo on przecież ma już przeszło 4 latka . No ale może tak jest. U mnie nie było zazdrości ale i też była mniejsza różnica ,no i Kamil to do tej pory jest bardziej taki samodzielny
no tak nie pomyślałabym ,że Kacperek będzie zazdrosny ,bo on przecież ma już przeszło 4 latka . No ale może tak jest. U mnie nie było zazdrości ale i też była mniejsza różnica ,no i Kamil to do tej pory jest bardziej taki samodzielny
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Jezyku- to nie zazdrość- Kacper zaczął się bardziej identyfikować z Tatą- w końcu to dwa samce
Mama zawsze będzie mamą, ale z Tatusiem to o doopach można pogadać ;-)
jesteś zuchem!! nie znam żadnego ciążowego bloga, choć żałuję, ze sama takiego nie prowadziłam... a, mój lekarz na dziecko mówił "Ptyś", ja nazywałam "dzidziolem "

jesteś zuchem!! nie znam żadnego ciążowego bloga, choć żałuję, ze sama takiego nie prowadziłam... a, mój lekarz na dziecko mówił "Ptyś", ja nazywałam "dzidziolem "
Hej.
Habcia Gratuluję.
:-)
mikimauro ;-)
jezyk zazdrość ?
Angażuj Kacperka we wszystko co możesz, niech ci pomaga w opiekowaniu się starszym bratem. No i chyba chce tym samym zwrócić na siebie uwagę.
Ta fotka , którą masz w podpisie strasznie rozciąga się i długo ładuje mi stronę.

jolek2 Już dawno miałam zapytać
.Co za link masz w podpisie?
Nie moge go otworzyć.
U nas po staremu.
Mężol nauczył Amelię schodzenia z łóżka, wyjął jej dwa szczebelki z łóżeczka i tym samym wszędzie jej teraz pełno. Wszędzie wejdzie.
Habcia Gratuluję.

mikimauro ;-)
jezyk zazdrość ?

Ta fotka , którą masz w podpisie strasznie rozciąga się i długo ładuje mi stronę.

jolek2 Już dawno miałam zapytać

U nas po staremu.

jolek2 Już dawno miałam zapytać.Co za link masz w podpisie?
Nie moge go otworzyć.
![]()
są tam moje robótki ,ale nie wiem jak to zrobić ,żeby można było oglądać bez logowania

maltanka
Fanka BB :)
Jolek wejdź bez logowania w swoją galerię, tak, żebyś miała wszystkie albumy i wtedy skopiuj link i wklej
musi Ci coś takiego: tu gdzie są kropki powinna być nazwa użytkownika, -Twoja
http://picasaweb.google.com/.........
musi Ci coś takiego: tu gdzie są kropki powinna być nazwa użytkownika, -Twoja

http://picasaweb.google.com/.........
reklama