reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Zdrowka dla wszystkich chorujacych!!!

Dawno mnie nie bylo, az trudno wszystko ogarnąc. Ja cos chora jestem. Mam mdłości, czasem biegunke nie wiem co sie dzieje:(

Niedawno tez chorowalismy z mezem majac podobne objawy tzn on mial biegunke i bole brzucja a ja wymioty i lekka biegunka. Trwalo to ze 3-4 dni i przeszlo. To byla jakas infekcja wirusowa :tak:
Bralam taki lek Nifuroksazyd Hasco i po tym szybciejwrocilam do zdrowia bo ten lek jest wlasnie na choroby ukladu pokarmowego :tak: Polecam sprobowac bo nie jest bardzo drogi (ok 10zl za 24 tabl.) No a wczesniej bralam krople mietowe z nadzieja ze pomoga na mdlosci ale to tylko pogorszylo sprawe :szok:

reklama
Hmm tez to zamierzam zabrac,ale oprocz tego stosuje smecte a na biegunke entedral. Na poczatku myslalam ze moze w ciazy jestem, ale po zrobieniu testu moje mysli byly nie potrzebne.

halmarta i testy ciazowe sie myla na poczatku, jesli stezenie hormonow jest zbyt male ;-) jednak biegunka raczej wskazuje na wiruska:tak:

Halmarta dobrze że lepiej się czujesz:)
My jesteśmy w Kazimierzu z teściami i dzięki temu gościmy się w luksusowym apartamencie:)
Dzisiaj w nocy Zosia mi spadła z łóżka, łóżko ma ok 80 cm wysokości a Zosia zleciała centralnie na czoło, to moja wina bo nie przełożyłam jej do łóżeczka bo zasnęłam razem z nią a ona o 6 wybrała się na wycieczkę. Teraz ma wielką fioletową śliwę na czole.
Jej policzki też są w koszmarnym stanie. Ma dwie czerwone skorupy. Juz nie wiem co robić, od wczoraj je tylko jabłka, ryż, kurczaka i marchewkę bo jstem pewna że to pokarmówka, oprócz tego do ramion ma wysypkę od tych skorupek. Zawsze coś z tą Zochą. Poza tym jest wiecznie uśmiechnięta i się świetnie bawi i o to chodzi:)
Pozdrawiam Was

Biedna Zosia:-:)-:)-( Antar, a moze to na zmiane wody??? bo gdyby pokarmówka, to by całe ciałko było wysypane, a po wodzie " łapie tylko najdelikatniejsze miejsca i tam gdzie cześciej myjesie .

Biedna Zosia

A ja zaszłam na ciucha, wracaliśmy z przychodni i tak mnie podkusiło, żeby zajrzeć. Ludu, że szok. Pewnie widziałyśnie nieraz jak kurom rzuca się ziarno, to prawie się biją i jedna włazi na drugą, właśnie byłam świadkiem takiej sytuacji:szok: babka doniosła parę nowych ciuchów, a tu parę kobitek jak sępy się rzuciło, aż się zaczełam na głos śmiać do siebie.:eek: Stała obok mnie taka starsza babka i mówi do tej sprzedającej "trza się cieszyć, że ręce zostały":szok: Po prostu w dzień już się niewybiorę. Słyszałam, że takie akcje się tam dzieją, ale zobaczyć to na własne oczy- bezcenne:-)

reklama
Do góry