reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

wpadłam się pochwalić, że kurcze pierwszy raz w życiu chyba coś wygrałam :):):) wysłałam Hankowe zdjęcie na babyboomowy konkurs i wyglałam jakąś zabawkę:-):-):-) ale jaja!!:):)

Elwis- pewnie po zachodzie słońca przemieniasz się jak fiona ze shreka, co?;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-p

reklama
wpadłam się pochwalić, że kurcze pierwszy raz w życiu chyba coś wygrałam :):):) wysłałam Hankowe zdjęcie na babyboomowy konkurs i wyglałam jakąś zabawkę:-):-):-) ale jaja!!:):)

Elwis- pewnie po zachodzie słońca przemieniasz się jak fiona ze shreka, co?;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-p

ha ha zawsze mówię ,,kto nie ma szczęścia w miłości to ma w grach";-):-p:laugh2::happy:

elwisku dziewczyny już Ciebie wychwalły to ja powiem: kolczyki świetne:-p nie były te truskawy bardzo ciężkie?

martussa pochwal się wygraną:-)

nimfii nie pamiętam gdzie, ale podawałaś przepis na masę solną:happy: daj linka;-) chodzi mi nie tyle o przepis na masę, tylko o to jak suszyłaś. w necie znalazłam kilka sposobów, ale chcę jakiś sprawdzony:rofl2:

martussa- no to super, Hania jest prześliczna, wiadomo lutówka wygrała !!!!!!:-D:-D:-D:-D
co do Elwiska- ładnie ją podsumowałas:-p;-):-D

elwisku dziewczyny już Ciebie wychwalły to ja powiem: kolczyki świetne:-p nie były te truskawy bardzo ciężkie?

ja jestem shrekiem!!tylko do zdjęcia to potrafię zatuszować, hehehe.
a kolczyki są z jakiejś pianki, niesamowicie lekkie, wcale ich nie czuć.

Martussa, super!!!

elwisku i co ja mogę więcej powiedzieć - gwiazda forumowa nam sie tu ujawniła :tak:
martusa gratulacje wygranej. ja to nawet nie mam czasu zajrzeć na te konkusy :-(

Wpadłąm posłać wam buziaki na dobranoc. tęskni e okrutnie:-:)-:)-:)-( i w ogóle nie mogę się zorganizować. to chociaż sie przywitam z Wami że jestem, że zyję i pochwale się że Cypek zaczął chodzić:-):-):-):-):-)

Ło ho nowe awatary :-), super:tak: .
Martussa gratki za wygraną.:tak:
Jezyku, my tez tęsknimy:tak:. Gratki dla Cyprianka za chody.:tak:

A ja odcieta od cywilizacji na dwa dni-net i telefon padł ( wina sieci) zaczynałam chodzic w kółko , byle by tylko zjąć czymś ręce i nogi.:zawstydzona/y: Uzaleznienie.:zawstydzona/y:

reklama
wybieliła piegi i wory pod oczami :sorry::sorry::sorry:
a mogłaby mi ta koleżanka tłuścinkie kapkie wyretuszować?:-p

ha ha zawsze mówię ,,kto nie ma szczęścia w miłości to ma w grach";-):-p:laugh2::happy:
idąc tym tropem wygrywałabym w lotto "milion w środę milion w sobotę", a tak wygrałam dziecku zabawkę:-D:-D

martussa pochwal się wygraną:-)
chętnie, jak ją tylko zobaczę- ma być jakiś pojazd puzzle- cokolwiek to jest:confused:

marta - ja miałam też wysłać, ale wyleciało mi z głowy :rofl2: wiesz jak to jest "zrobię coś później" :-D
a my akurat w ten dzień zrobiliśmy hance zdjęcie jak na podłodze siedzi i bawi się srajtaśmą- drobiła sobie ją i zasypywała całą kuchnię:-D pewnie jury konkursowe sobie pomyślało "biedna ta dziewczynka, nie ma się czym bawić tylko papier do doopy jej dali":-p a okazuje się, że rolka papieru toaletowego to najtańsza i najfajowsza zabawka na świecie- prawie jak pilot czy telefon:-D:-D

byle by tylko zjąć czymś ręce i nogi.:zawstydzona/y: Uzaleznienie.:zawstydzona/y:
a czemu nogi? co robisz z nogami, jak netujesz??:cool2::oo::rofl:

pochwale się że Cypek zaczął chodzić:-):-):-):-):-)
no i pięknie! super, Cypolku:tak::tak::-)

Do góry