reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Paula - super :)
i zgadzam się, że forum nam umarło ;)

Moja akcja z dzisiejszego popołudnia.
Poszłam popołudniu z Milą na plac zabaw. Na przywitanie nam, przybiegły bliźniaki (3,5 lat). Jak już powiedziały cześć, to rzuciły mi się na torebkę i wygrzebały gumy Mamby i zmusiły mnie żeby im dać :D Dałam. Zjadły. Za chwilę znowu grzebią mi w torebce w kolejnych poszukiwaniach więc ich mama zwróciła im uwagę, a ja tylko w duchu pomyślałam sobie "co za niewychowane bachory" ;-) godzinę później, mówię do Mili, że idziemy do domu a ta rzuca się na torebkę mamy bliźniaków i wyciąga z niej chrupki paluszki! :szok::-D:-D:-D
Szokło mnie tak, że kolana mi się ugięły!
Tak więc muszę o mojej również powiedzieć "niewychowany bachor"?!
Zastanawiam się, czy to był z jej strony akt zemsty (za wyżarcie mamby), czy standardowo wzięła z nich przykład (skoro im wolno, to jej też) :)

hahahaha
Jurand ostatnio zadziwia mnie codziennie. Ponieważ zaczął sikać nie do majtek tylko do nocnika i stał się samodzielny we wszystkim i także w sikaniu:
- akcja nr 1 - lata po domu i woła siku - biegnę za nim z nocnikiem a on majty w dół i leje na podłogę w pokoju
- akcja nr 2 - powtarza się do dwóch razy popołudniu - Jurand lata po domu i woła siku - lecę za nim a on na balkonie, majty w dół i sika przez balkon
Z jednej strony sikałam po nogach jak to zobaczyłam, ale z drugiej zastanawiam się co nim kieruje :DDD

ardzesh pewnie Mila bierze przykład ze starszych dzieci, moja młoda niestety też ale tylko z niedobrych zachowań.
aga Jurand to debeściak heheheh pomysły ma mega:-D

Czy wasze dzieciaki też są takie nie dobre??? Nikola nic się nie słucha i ogólnie jest okropna ostatnio już nie mam pomysłu jak do niej dotrzeć:(:(:(

reklama
ehhh a myślałam że tylko to moje dziecie to taki gałgan straszny :/ też NIC do niego nie dociera.. ostatnio jeszcze małż wyjechał w świat i normalnie ręce mi opadają przy Barcie, bo nie mam żadnego wsparcia.. grrr

Do góry