Czesc dziewczyny.
Dopiero zmobilizowałam sie zeby sniadanko zjesc. lenia mam strasznego niech go ktos ze mnie wygoni!
Mam sterete prania, sprzątania a ochotę tylko na powrót do łózka...
Ja papierosów nie palę od 5 lat, i uwazam ze rzucenie tego nałogu to jedna z lepszych decyzji w moim zyciu.
Malutkans ja pisałam jeszcze o książce " facet na telofon", są dwie części, bardzo fajna książka, nawet pikantniejsza od Greya ;-)
Mamamm Smutny przypadek, ale z drugiej strony patrząc lepiej ze chłopca oddała niz miała by krzywdę mu wyrządzić... Tyle się teraz o różnych tragediach z udziałem malutkich dzieci słyszy... Może to i lepiej ze tak się stało, Gdyby Waśniewska oddała Madzię komuś to to mała pewno by żyła a i matka nie gniła teraz w więzieniu, sory za podanie przykładu, ale jako ze wydarzyło sie to niemal pod moim domem przypadek jest mi szczególnie przykry...
Marzycielka ja miałam bóle, ale jakoś przeszły. W pierwszej ciąży dłuzej mnie męczyły...
Erzshebet jesli ciąża przebiega prawidłowo, to nie ma co się obawiać, wiadomo, nie jakiś hardkor, tylko spokojniej, ale można. My całą poprzednią ciążę normalnie współżyliśmy. W tej póki co nie mam przeciwwskazań, ale i ochoty jakoś szczególnej nie mam. Mam nadzieję ze to się zmieni

Jesli masz jakieś obawy czy niepokój to zadzwon do swojego lekarza.
Marzycielka mnie urodził się syn a chciało mi się tylko słodyczy :-) Chyba nie ma reguły, tak myślę. Teraz póki co nie mam jeszcze zadnych zachcianek szczególnych, Czuję jedynie wstręt do miesa/wedlin, ale dlatego ze troche mnie mdli na te zapachy, natomiast mogłabym się bezkarnie objadać owocami.
Smile mnie też marzy się dziewczynka, chociaż i z chłopca się ucieszę

oby zdrowe było. Póki co imion tylko damskich wyszukuję, mam nadzieje ze moja intuicja się sprawdzi. W ciąży z Alanem od początku czułam ze bedzie syn, nawet ludzie mi mówili, ze wyglądam na syna

Ciekawe czy i tym razem "przeczuję"
Kiedy w poprzednich ciążąch dowiedzieliście się co się urodzi? Ja dość wczesnie, w 12 tyg na badaniach prenatalnych lekarz mówił ze tak na 90% chłopiec, bo budowa ud chyba mówił, na to wskazuje, a potem w 15 czy 16 tyg na zwykłym usg lekarz tez powiedział ze chłopiec.
MamaAnia mam nadzieję ze to jednak nic poważnego i juz się nie powtórzy..
Wogóle to wg ostatniego usg dzisiaj zaczyna mi sie 9 tydzień. Jak ten czas szybko leci....