Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
u mnie objawów brak i martwię się tym bardzo i wkręcam czy w ogóle w ciąży jestem, test pozytywny i @ brak i tyle i tak sobie myślę czy duphaston mógł zatrzymać @ ???
lekarz dopiero 10 listopada więc sobie jeszcze trochę poświruję
o płci nawet nie śmiem myśleć
no jedynie napady głodu mam jak asiorrekno ale to nie musi być na ciążę, może po prostu jesień idzie;-)
Smile jeszcze nienarazie mam tylko wywiad i badanka ustalone na scan a raczej list o nim wciaz czekam
Mnie dzis mdlosci morduja :/ cos okropnego. Wczesniej sie sporadycznie pokazywaly a dzis caly dzien. Wspolczuje wszystkim, ktore z tym sie morduja codziennie :/
Udało się, wizyta przełożona na 16. Poczekalabym do 5 ale ta infekcja bardzo mnie nie pokoi.
Przepraszam że nie odpisuje każdej. Wieczorem po wizycie się poprawie
Witam jestem nowaale los tak nas obdarzył iż będę czerwcową mamą
termin porodu na początek czerwca .... Dzidzia zdrowo rośnie mamy teraz 11 tygodni :-). Super że jest takie forum i jeszcze raz witam się ciepło z każdą czerwcóweczką
![]()

Malgos dzieki staram sie to "zajesc" bo tylko tak mi lepiejmam tylko nadzieje ze to jednorazowy wybryk
inaczej sie nie uniose
ty to bedziesz pierwsza do rozpakowania wiec przecierac bedziesz nam szlaki
Agawera wynik bety ladny. Sprawdzalas czy sie pokrywa z tygodniami?? Mam nadzieje, ze tak
Zapomnialam sie pochwaliczmoglam sie i zaczelam prasowanie (gora taka ciuchow, ze niebawem do pokoju nie wejde) i udalo mi sie cale 7 sztuk wyprasowac!!
kacper pomocnik chcial mnie wyreczyc no i zelazko poszlo w odstawke
![]()
Jak to sprawdzić według mnie to ok 6 tygodnia