reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Niobe
Dzieki :* kurcze czlowiek pragnie dziecka by przelac n nie milosc a czesto ten ktory tego bardzo chce nie moze. A te ku....wy za przeproszeniem wyrzucaja dzieci na smietnik... albo oddaja do bidula. Ehh odwieczny nie konczacy sie temat :-\

reklama
dokładnie niekończący się temat. Serce mi pęka jak pomyślę o tych dzieciach. Babcia mojego męża pracowała w domu małego dziecka i nie raz opowiada o tamtym czasie. Wiele dziecie miało nie uregulowaną sytuację praną i nie można ich było adoptować, ponieważ rodzice traktowali sierociniec jak szkołe z internatem. Przyjeżdżali w sobotę czy niedzielę i wtedy byli kochanymi rodzicami. Nie wiem jak to teraz wygląda, ale wiem że są też dzieci zabierane rodzicom ze względu na sytuację finansową a tu mi się nóż w kieszeni otwiera - czemu płacimy na dom dziecka za takie dziecko zamiast pomóc rodzinie?

:) poczułam się jak na porodówce;d odnośnie porodu też rodziłam siłami natury ale z nacięciem i mimo, że było bardzo długo i ciężko bez żadnego znieczulenie, zemdlałam dwa razy to i tak chcę rodzić ponownie sn bo dla mnie to najpiękniejsze uczucie jak już słyszy się płacz dziecka i kładą je na piersiach:))) o cc nie myślę choć pewnie to bajka w porównaniu do sn.

Hejka :) wreszcie chwila, zeby poczytac :)
W pierwszej ciazy start 64 do 24tc 6 na plusie, drruga ciaza start 72 w 39tc 8 na plusie :) teraz mialam ambitny plan sie odchudzic ale nie wyszlo :D startuje znowu z 72 :D
Missis ja mam 3 chlopow i czuje, ze teraz bedzie czwarty :D ale fajnie z tymi bliuzniakami i trojaczkami :)
Zyraffka ja chinskie sprawdzalam ale w obydwoch przypadkach sie mi nie sprawdzilo :D
Niobe moj mlodszy tez kulska 4200 :D porod naturalny od odejscia wod i oierwszych skurczy to "wyklucia" malego niecala godzinka i to naturalnie :D
Jutro zaciskam za wizytujace :)
Ja dzis szalony dzien. Najpierw zakupy, potem pakowanie paczki coby do samolotu nie targac, pozniej pozeganc aie z babcia i wizyta na cmentarzu i wreszcie sobie siadlam :) jutro znowu caly dzien poza domem a pojutrze wreszcie wracam do siebie :D

Niobe moze i niezly ale wtedy zwyzywalam meza jak nigdy :D a o malo nie urodzilam na rejestracji bo po 2 w nocy paniusiom sie na zarty zebralo :) teraz sie smieje ale wtedy mi do smiechu nie bylo :D
Godzina 20.30 a ja wcinam torta :D ma ktoras ochote?? ;)

Ja właśnie przygotowałam kanapkę z wędzoną makrelą a potem przeszukałam internet w poszukiwaniu informacji czy mogę ją zjeść :D popadam chyba w paranoje. Ale, żeby było śmieszniej ilu ludzi tyle opinii.

Ale zawsze to pozostaną z Nami zabawne i mile wspomnienia :)
Lolcia ja niestety nie podgryze Ci tortu bo od polowy dnia strasznie mnie zgaga pali :(

reklama
Do góry