reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Malgos to myslalam, ze tylko moje takie kurczatko :D my jestesmy wysocy. Ja 175 a chlop 183 Miki pewnie tez podskoczy :) zreszta co tam wzrost wazne, ze rozwija sie prawidlowo :)
Mamamm ja bym do kuzyna nie poszla :D
Erzsebeth pisalas w innym watku, ze jestes odpowiedzialna i nie zaliczylabys wpadki a ja ci powiem, ze mam 28 lat, 2 wyczekanych i wystaranych dzieci a teraz wpadka :D nigdy zatem nie mow nigdy :)

reklama
Lolcia, nie wiedziałam, że u ciebie 3-cie to wpadka. U nas tak samo ... hi hi. .. Chociaż jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwa. Poza tym jestem przekonana, że ślub nie zawsze musi być pierwszy. U nas najpierw było pierwsze baby, a potem rodzice wymusił na nas ślub, który i tak niczego nie zminil i nie był mi do szczęścia niezbędny. Ksiądz w konfesjonale od służebnic szatana mnie wzywał. O cholerka, czuje się taka nieodpowiedzialna! ☺

Ostatnia edycja:
i ja uważam, że ślub nie musi być pierwszy..u nas synek jako roczniak bawił się na naszym weselu:) ksiądz co prawda ma cięty język ale w naszym przypadku powstrzymywał się od komentarzy..jedynie jak poszliśmy prosić o Chrzest to powiedział, że imię Dawid takie sobie bo Dawid był zdrajcą:szok: i od razu zapytał kiedy planujemy ślub...

co do wpadek..wpadki są najbardziej kochane;d moja sis wpadła w wieku 39 lat, płakała jak bóbr..a teraz?? zakochana w Ksawerym po uszy..dwoje licealistów ma w internacie i 2 latka w domu;)

małgos też kupiłam sobie herbatkę z imbirem i czasami popijam choć zawartość imbiru w herbatce imbirowej to chyba ok. 3% :) a te tabletki to cud... za pierwszym razem jak wzięłam tabletkę to ją rozgryzłam... smak trudny do opisania ale przestało mnie od razu mdlić, następnym razem już połknęłam :)

sosnowiczanka, dziekuje za objasnienie ja poprostu nie wiedzialam jak to wszystko wyglada a z drugiej strony wiem ze pani doktor do ktorej chodze jest nawet bardzo za tym zeby cala ciaze przezywac we dwoje, oj we TROJE ;) zwlaszcza wizyty

lolcia, wszystko rozumiem, tylko inaczej patrzy sie na wpadki u 28 latki i u tych przed 20 poprostu chciala byc pewna tej dzidzi bo to moja pierwsza a ty z partnerem juz doswiadczeni jestescie ;)

małgos też kupiłam sobie herbatkę z imbirem i czasami popijam choć zawartość imbiru w herbatce imbirowej to chyba ok. 3% :) a te tabletki to cud... za pierwszym razem jak wzięłam tabletkę to ją rozgryzłam... smak trudny do opisania ale przestało mnie od razu mdlić, następnym razem już połknęłam :)

ja kupiłam imbir, wrzucam plasterek do szklanki, saszetkę herbaty i zalewam wrzątkiem:) a tabletki dobrze mieć w domu..czymś trzeba się ratować.. mnie co prawda męczą lekkie mdłości i nie zawsze ale nie cierpię tego.

a tak generalnie jak sie czujecie hehe ja tam jak narazie od strasznego zmeczenia i okropnych wytworwow na mojej gladkiej zazwyczaj buzi nic dziwnego nie przezywam ale trudno sie dziwic, u mamy moja i siostry rowniez sie wiele nie objawialo tak wczesnie

reklama
Mój ma 12 kg 92 cm ma półtora roku...
Lolcia największe ale miał mój brat! Bo jego żona chodziła i super prowadził ciążę. Zresztą ordynator. Gość koło 45 lat i mega przystojny: ) ale nie wyobrażam sobie imprezy rodzinnej...

Do góry