loumarie
Fanka BB :)
Uwielbiam![]()
Najchętniej bym sobie odsapnęła, ale gości oczekuję...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam![]()
A idź...ogólnie bym zjadła jakieś ciacho![]()
Ja dzisiaj zobaczyłam porodówkę i w sumie to chyba się trochę oswoiłamale i tak mam schizy że mała zrobi mi psikusa i się nie obróci jak powinna i nic nie będę miała do powiedzenia
niby nie powinnam się negatywnie nastawiać ale gdzieś tam głęboko mam taką obawę i nie umiem się jej pozbyć
![]()
Jak nie ma fretek to moze surykatka?Ja łazilam po różnych grupach szukając czy ktoś ma młode frety szukające nowego domu to szczerze trafiałam ciągle na opinie, że obecnie ciężko zakupić fretę...
One są skurczybyki, ja wiem że to by było drapanie, gryzienie i niszczenie.Ale śmiechowe z tym są, mi się podoba, że są takie radosne i skoczne.
Bym fretą atakowała męża.
Ja pożegnałam gości wlasnie, wczoraj huczna imprezka urodzinowa z nocowankami, 2 dni sprzątania i gotowania, a teraz znowu trzeba sprzatacDzień dobry! Co tu taka cisza?Gdzie się wszystkie kunegundy podziały?