reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
O właśnie zapomniałam jak to się nazywa. Nie no dajcie spokój. Im bliżej tym bardziej mnie to stresuje xd

Nie no, to już jakieś przypadki raczej turbo rzadkie gdzie ten poród serio nie idzie. Prawda też taka, że poród porodowi nierówny, ktoś się męczy, a ktoś dziecko sam w ręce łapie na parkingu. 😀

Tzn nie chce robic w ogole prenatalnych? Dziwne, bo teraz chyba jakis wiekszy nacisk na to byl..

Nacisku nie ma - nie masz obowiązku wykonywania żadnych badań prenatalnych, ani usg ani testów przesiewowych ale jeśli jesteś poniżej 35 r.ż możesz już na podstawie skierowania zrobić te badania na NFZ.

Niby teoretycznie nie, ale z drugiej strony jak tu nie dowiedziec sie, czy wszystko idzie dobrze.. poprzednio mialam gina, ktory fajnie dawal na wszystko, ostatnio zmienilam i ciekawa jestem jak podejscie tego nowego..

reklama
Do góry