93kora
Fanka BB :)
Mi idzie w dupę , też chce żeby w cycki szło162 więc norma ale już ta wyższa, z tym że teraz mi się fajnie kg rozłożyły i dużo poszło w biust![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi idzie w dupę , też chce żeby w cycki szło162 więc norma ale już ta wyższa, z tym że teraz mi się fajnie kg rozłożyły i dużo poszło w biust![]()
Mi ostatnio lekarz na połówkowych powiedział, że zostaje już termin wyznaczony na pierwszych prenatalnych, że na połówkowych już się nie koryguje. Ale u mnie to była różnica dnia zaledwie,Może tak zostać a może się wyrównać przy połówkowychróżnie bywa
Mi chodziło o to że dziecko może nie rosnąć już tak szybko w połowie ciążyMi ostatnio lekarz na połówkowych powiedział, że zostaje już termin wyznaczony na pierwszych prenatalnych, że na połówkowych już się nie koryguje. Ale u mnie to była różnica dnia zaledwie,
W sumie logicznie by to pasowało, bo moje miesiączki pozostawiają wiele do życzenia wciąż. No ale zobaczymy.
Łożysko na przedniej ścianie i wysokie położenie mi wyszło i teraz mi trochę smutno bo z tego co słyszałam tak bombelsów się nie czuje wtedy. No ale już trudno, niech będzie i tak.![]()
Ale wiesz to dopiero po tej ciąży, wcześniej było jak u Ciebie. Co gorsze, cyce stały w miejscu, a zaraz po dupsku zaczął rosnąć brzuch.Mi idzie w dupę , też chce żeby w cycki szło. Zazdro
Cześć Dziewczyny ❤
@loumarie byłam dzisiaj u tej nowej lekarki poz i to była dobra zmiana
Czuję się zaopiekowana i myślę, że zrobiłam ogromny krok w celu zdiagnozowania moich problemów
@93kora jakbym ważyła tyle co Ty to bym złego słowa na taką wagę nie powiedziala!
Dzisiaj sobie ustawiłam zamiast 60 kg jako cel 55![]()
A no właśnie!
Bo Ty mówiłaś ostatnio, że szukasz pulmonolog. I jak tam, dała skierowanie na spirometrię to obstawiam że po wynikach da skierowanie do pulmonolog? Czy tam wolisz już prywatnie iść? Kiedy robisz spirometrię?