reklama
Hermeneg
Fanka BB :)
Kurde ja troche zazdro tego siedzenia w domu, zeby to jeszcze wiazalo sie z regularna wyplata na konto to bylabym przeszczesliwa![]()
Brak tej wypłaty to jedyny minus siedzenia w domu ale jeszcze póki co mąż ma do mnie cierpliwość i absolutnie niczego mi nie odmawia

Jednak już powoli kiełkuje we mnie myśl żeby się rozglądnąć za jakąś pracą chociaż na pół etatu. Wrócimy znad morza w październiku to będę nad tym poważniej myśleć

Klemensa
Nie głupotę, przytulamNie ma. Głupotę napisałam.
loumarie
Lekarz wystawiająca mi L4 kazała mi zrobić test combo, myślę sobie, no tak klasyczek. Zawsze negatywy.
Ja go robię a tu pozytyw jak UJ.
A żeby było zabawniej, ja nigdy nie miałam COVIDu i nie wiem co teraz.
No chyba zapierdzielam jutro od nowa do lekarza bo nie wiem.
Ja go robię a tu pozytyw jak UJ.

Lady Loka
NicLekarz wystawiająca mi L4 kazała mi zrobić test combo, myślę sobie, no tak klasyczek. Zawsze negatywy.
Ja go robię a tu pozytyw jak UJ.A żeby było zabawniej, ja nigdy nie miałam COVIDu i nie wiem co teraz.
No chyba zapierdzielam jutro od nowa do lekarza bo nie wiem.
loumarie
Niccovida leczy się objawowo. Pij dużo, leż, bierz paracetamol, nie przeskoczysz. Pilnuj potem pomiarów szyjki i wizyt, bo jest korelacja między przejściem covidu i przedwczesnymi porodami. Nie straszę, tylko mówię
![]()
No ta moja dr to akurat dba o moją szyjkę, ja tego nienawidze ale cóż

reklama
kami1094
Twój Kajtecki to silna sztuka,Może i kurde dobrze, że mnie gania jak burego psa co 3 tygodnie
Mąż mi tu sraczki dostaje, że co z Kajteckim, a tak to za tydzień się może uspokoi.