Lwica1410
Fanka BB :)
Ja zwykle widzę w ciągu 24h. Ale nie zawsze sprawdzam.Jak to wogóle jest, czy przy wystawieniu l4 od razu widzę je w owoc żywota mego jeZUS, czy nie ma tak prędko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zwykle widzę w ciągu 24h. Ale nie zawsze sprawdzam.Jak to wogóle jest, czy przy wystawieniu l4 od razu widzę je w owoc żywota mego jeZUS, czy nie ma tak prędko?
W sumie pare lat na zwolnieniu nie bylam, wiec nie wiem
@Hermeneg jakies el quatro ciazowe by sie przydalo na te mecze, co by do pracy nie zaspac
Moje otoczenie tez sie powoli rozklada, oby mnie nie wzielo, chyba zjem dzisiaj tone sosu czosnkowego![]()
Ja rzadko chodziłam na l4, tylko wtedy gdy naprawdę miałam powód. A teraz mam luz bo nie pracuję![]()
Przynajmniej masz święty spokój![]()
Niby tak ale czasami już kurwicy dostaje w domuale w sumie lepiej dostawać jej w domu niż w pracy
![]()
Ja widziałam dzień później pracodawca od razuJak to wogóle jest, czy przy wystawieniu l4 od razu widzę je w owoc żywota mego jeZUS, czy nie ma tak prędko?
Mi się znudziło, pracowałam po 12-14h na dobę i uznałam że wystarczy xdA długo jesteś w domu?
Bo ja najdłuższa przerwę w zatrudnieniu miałam 3 miesiące i byłam wkur...jak osa.
Ale ja ogólnie trochę zbyt mocnym przodownikiem pracy jestem więc ciężko żeby ktoś się do mnie porównywał.
A długo jesteś w domu?
Bo ja najdłuższa przerwę w zatrudnieniu miałam 3 miesiące i byłam wkur...jak osa.
Ale ja ogólnie trochę zbyt mocnym przodownikiem pracy jestem więc ciężko żeby ktoś się do mnie porównywał.