reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

O nieee to profanacja krokodylków 😆😁

My mamy przepis z jakiejś książki z takimi ciekawymi kiszonkami i z niego one wychodzą w punkt słodko-kwaśne z idealnym balansem ostrości. Rany jakiego mi smaka zrobiłaś 😋 widziałam na rynku jeszcze mają ogórki to może zrobię 😃

Serio, sprofanował te ogórki 🤣 A najlepsze, że zawsze robił dobre.

reklama
To u mnie po prostu slodko kwasne :D albo na ostro, albo z curry, ale to nadal tylko ogorki 😂 ale wole takie cwiartki podluzne niz plasterki :D

Ja pojechalam w tym roku kiszonych, a salatek zapomnialam! Bede cierpiec zima, ale trudno, najem sie kiszonek, moze mi jelita odzyja 😂

Raz robiłam i coś nie pykło 😬 w sumie to nigdy ich nie jadłam, tylko raz z jakiegoś przepisu spróbowałam zrobić. Jak możesz to podziel się przepisem, spróbuję jeszcze raz.

Pewnie że tak 😉 zrobiłam zdjęcie z książki. Przepraszam za jakieś brudy na stronie ale widać że często książka była otwierana 😆 przepis sprawdzony i wychodzą idealne 👌

Załączniki

• 20250915_170751.jpg
    20250915_170751.jpg
    1 016,5 KB · Wyświetleń: 21
  • 20250915_170800.jpg
    20250915_170800.jpg
    878,6 KB · Wyświetleń: 20
Ja też mam w większości kiszone zrobione... I parę słoików ogórków gyros 🤣
Nie wykazałam się w tym roku... 😀
trzeba isc komus zajumac troche 😂
Dziewczyny ja po prenatalnych! Kamień z serca wszystko super, dziec ma 7cm, wszystko prawidłowo.
Ryzyko zd 1:600 ale to było wiadome przez wiek.
7cm?! Juz?!!! Cudownie, ze wszystko jest super! Najbardziej stresujace badanie za Toba! A jak na wiek tylkp 600, to i tak mysle ze bardzo ladny wynik :)

reklama
Do góry