reklama
loumarie
Fanka BB :)
Kajtecki poniewiera mi dziś pęcherz big time. Jestem 100% pewna, że zwyczajnie dostaję już na ten pęcherz kopy, bo momentami czuję gwałtowny tumult w środku w dole miednicy, zaczyna mi się chcieć do łazienki na siku, a chwilkę później już jest ok. 
Nie jest to bolesne, ale dziwię się, że na pustym pęcherzu to też działa, szczególnie jak się poruszam mocniej.

Nie jest to bolesne, ale dziwię się, że na pustym pęcherzu to też działa, szczególnie jak się poruszam mocniej.
Ja miałam lepiej, bo zylam bez internetu, telefonów i laptopówJa to nie wiem o co chodzi, bo jestem dzieckiem pięknych czasów gdzie się robiło co chciało... grało, chodziło po internecie, mamusie i tatusie nie znali i nie umieli w żadne tam aplikacje rodzicielskie, nikt nam telefonów nie przeglądał i facebooków i było najfajniej.![]()

Klemensa
Telefon stacjonarny i nara xd nie ma wróci to będzieJa miałam lepiej, bo zylam bez internetu, telefonów i laptopówpiękne czasy.
loumarie
Ja miałam lepiej, bo zylam bez internetu, telefonów i laptopówpiękne czasy.
Nie no, ale tak to bym akurat nie chciała.

Wierz mi, chciałabyśNie no, ale tak to bym akurat nie chciała.![]()

Ostatnio pytam mojego syna co tak siedzi w domu, a On mówi że nikt nie chce wyjść grać w piłkę bo grają na komputerach

reklama
Klemensa
Ja tak ostatnio zatęskniłam za tą wolnością - nie masz tel przy sobie ale nie masz też tego poczucia że coś omija że coś musisz i tak dalej. Po prostu nie było i tyle, wychodzisz i już. Wiadomo że jak nie odbierzesz to trzeba zadzwonić wieczorem lub przyjść. W ogóle jak my się znajdowaliśmy na osiedlu bez mapek telefonów pinezek? Jakoś zawsze było wiadomo kto gdzie byłWierz mi, chciałabyśto było najlepsze dzieciństwo, każdy na dworze, podchody, piłka, różne gry i zabawy, żadnych durnych gier internetowych....
Ostatnio pytam mojego syna co tak siedzi w domu, a On mówi że nikt nie chce wyjść grać w piłkę bo grają na komputerach![]()