I żeby nie było, teraz za tym tęsknię ale sama sobie nie wyobrażam nie mieć kontaktu z dziećmi np, jednak wtedy! Nie miałam pojęcia że może być inaczej, chciałam coś od mamy, to ja wolałam aby wyszła do okna, ludzie wtedy nie wiedzieli że można mieć kontakt właściwie z ciągły z każdym....Ja tak ostatnio zatęskniłam za tą wolnością - nie masz tel przy sobie ale nie masz też tego poczucia że coś omija że coś musisz i tak dalej. Po prostu nie było i tyle, wychodzisz i już. Wiadomo że jak nie odbierzesz to trzeba zadzwonić wieczorem lub przyjść. W ogóle jak my się znajdowaliśmy na osiedlu bez mapek telefonów pinezek? Jakoś zawsze było wiadomo kto gdzie był![]()
reklama
To ja też gram z bombelkami, ale tymi prawie pelnoletnimiJa to już sobie wymarzyłam, jak to będę grać w gry z Bombelkiem, wspólnie na konsoli.![]()

93kora
Fanka BB :)
Teraz to mi przypomniałaś. Kiedyś Mama gdzieś wyszła a ja z bratem dzwoniłam z telefonu na jakieś gry itp. dostała rachunek na prawie 700Telefon stacjonarny i nara xd nie ma wróci to będzie

93kora
No ! Polać jej (soku z malin) dobrze prawiJa tak ostatnio zatęskniłam za tą wolnością - nie masz tel przy sobie ale nie masz też tego poczucia że coś omija że coś musisz i tak dalej. Po prostu nie było i tyle, wychodzisz i już. Wiadomo że jak nie odbierzesz to trzeba zadzwonić wieczorem lub przyjść. W ogóle jak my się znajdowaliśmy na osiedlu bez mapek telefonów pinezek? Jakoś zawsze było wiadomo kto gdzie był![]()

loumarie
To ja też gram z bombelkami, ale tymi prawie pelnoletnimi![]()
Po opanowaniu tabliczki mnożenia Bombelek musi opanować obsługę pada, bo się zanudzę.

A w co grasz?Po opanowaniu tabliczki mnożenia Bombelek musi opanować obsługę pada, bo się zanudzę.![]()
loumarie
A w co grasz?
Obecnie na xboxie gram w Diablo IV, w Baldur's Gate, Cyberpunk, Skyrim. Ale to sama.
A tak to czasem gram z mężem w Split Fiction bo udało mi się go zaangażować...

Klemensa
O tylko overcooked z tego lubię xD uwielbiam z moim gracObecnie na xboxie gram w Diablo IV, w Baldur's Gate, Cyberpunk, Skyrim. Ale to sama.
A tak to czasem gram z mężem w Split Fiction bo udało mi się go zaangażować...W Overcooked (bo on jeszcze to lubi i proponuje). On raczej lubi gry lekkie i miłe, a ja tam gdzie można atakować, zabijać i mieć trofea.
![]()

Klemensa
Wolałabym winogronowy, dawno nei widziałam w sklepieNo ! Polać jej (soku z malin) dobrze prawi![]()
reklama
Eveline.eve
I nas corka zasypia z mężem jak on gra w dooma albo ekspedycjePo opanowaniu tabliczki mnożenia Bombelek musi opanować obsługę pada, bo się zanudzę.![]()