reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja tak ostatnio zatęskniłam za tą wolnością - nie masz tel przy sobie ale nie masz też tego poczucia że coś omija że coś musisz i tak dalej. Po prostu nie było i tyle, wychodzisz i już. Wiadomo że jak nie odbierzesz to trzeba zadzwonić wieczorem lub przyjść. W ogóle jak my się znajdowaliśmy na osiedlu bez mapek telefonów pinezek? Jakoś zawsze było wiadomo kto gdzie był 🤷‍♀️
I żeby nie było, teraz za tym tęsknię ale sama sobie nie wyobrażam nie mieć kontaktu z dziećmi np, jednak wtedy! Nie miałam pojęcia że może być inaczej, chciałam coś od mamy, to ja wolałam aby wyszła do okna, ludzie wtedy nie wiedzieli że można mieć kontakt właściwie z ciągły z każdym....

reklama
Ja tak ostatnio zatęskniłam za tą wolnością - nie masz tel przy sobie ale nie masz też tego poczucia że coś omija że coś musisz i tak dalej. Po prostu nie było i tyle, wychodzisz i już. Wiadomo że jak nie odbierzesz to trzeba zadzwonić wieczorem lub przyjść. W ogóle jak my się znajdowaliśmy na osiedlu bez mapek telefonów pinezek? Jakoś zawsze było wiadomo kto gdzie był 🤷‍♀️
No ! Polać jej (soku z malin) dobrze prawi 😁

Obecnie na xboxie gram w Diablo IV, w Baldur's Gate, Cyberpunk, Skyrim. Ale to sama.
A tak to czasem gram z mężem w Split Fiction bo udało mi się go zaangażować... 🤪 W Overcooked (bo on jeszcze to lubi i proponuje). On raczej lubi gry lekkie i miłe, a ja tam gdzie można atakować, zabijać i mieć trofea. 🤣
O tylko overcooked z tego lubię xD uwielbiam z moim grac 🤣🤣

reklama
Do góry