reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja mam plan chyba tak zrobić, zwyczajnie kupić zwykłą kurtkę rozmiar większą od obecnej a tej się pozbyć...
Ogólnie te ubrania są bardzo nie w moim stylu. Nie znoszę takiego "sportowego" stylu, a tak te "mamine" ciuszki mi się kojarzą... 🤮

reklama
Ja mam plan chyba tak zrobić, zwyczajnie kupić zwykłą kurtkę rozmiar większą od obecnej a tej się pozbyć...
Ogólnie te ubrania są bardzo nie w moim stylu. Nie znoszę takiego "sportowego" stylu, a tak te "mamine" ciuszki mi się kojarzą... 🤮
Noo. Sprzedaj tylko nie ma vinted bo tam widzę, że im się w 🍑 poprzewracało.

Może komuś wcisnę... Wpadki chodzą po ludziach... Może ktoś mnie ze znajomych jeszcze zaskoczy. 🤣

Mi się parę razy trafił ten błąd o którym mówisz, ale nie wiem czy rzutował mi bardzo na stan konta. Ogólnie teraz buszuje na vinted, nie powiem... 😄

Może komuś wcisnę... Wpadki chodzą po ludziach... Może ktoś mnie ze znajomych jeszcze zaskoczy. 🤣

Mi się parę razy trafił ten błąd o którym mówisz, ale nie wiem czy rzutował mi bardzo na stan konta. Ogólnie teraz buszuje na vinted, nie powiem... 😄
Ale mi kasy nie chcą oddać bydlaki. Wolę odzyskać i dać synowi do portfela te 60 złotych 😁 . Mówię nie zbiednieje od tego ale w bambuko nie dam się robić 🍑🍑🍑.

Ja też buszuje na vinted. Niemal codziennie (to się nazywa zakupoholizm) 🙈 i tak przystopowałam bo nie wiem jak i ile i kiedy przytyje.

Ale mi kasy nie chcą oddać bydlaki. Wolę odzyskać i dać synowi do portfela te 60 złotych 😁 . Mówię nie zbiednieje od tego ale w bambuko nie dam się robić 🍑🍑🍑.

Ja też buszuje na vinted. Niemal codziennie (to się nazywa zakupoholizm) 🙈 i tak przystopowałam bo nie wiem jak i ile i kiedy przytyje.

Nie no, może się nie nastawiaj, nie każda kobieta jakoś szybko i mocno tyje...
Ja jestem kilogram do przodu od czerwca. 😅

Nie no, może się nie nastawiaj, nie każda kobieta jakoś szybko i mocno tyje...
Ja jestem kilogram do przodu od czerwca. 😅
Wiesz co ? W każdej ciąży przytyłam 30 kg 😱. Teraz mam końcówkę 7 tydzień (6+4) i mój brzuch wygląda jakbym była już w 4 miesiącu ciąży 😱 . Staje na wagę a tam 54 kg, w sierpniu było 51 😁 mimo, że mam mały apetyt no ale jem. Więc właśnie nastawiam się na tycie i bycie bardziej grubszym człekiem.

Wgl w każdej ciąży rwa kulszowa się do mnie podpina. Skubana no. Jakby tego było mało, wczoraj złapał mnie w stopie taki skurcz ,że mój syn mówi do mnie tak " Jezus Mamo , masz palce jak jakiś troll " ja z bólem walczę a 2ka się śmieje bo młodszy podpalał słowo troll a mówi troll mama 🤣

Wiesz co ? W każdej ciąży przytyłam 30 kg 😱. Teraz mam końcówkę 7 tydzień (6+4) i mój brzuch wygląda jakbym była już w 4 miesiącu ciąży 😱 . Staje na wagę a tam 54 kg, w sierpniu było 51 😁 mimo, że mam mały apetyt no ale jem. Więc właśnie nastawiam się na tycie i bycie bardziej grubszym człekiem.

Moja mama też tak łapała kilosy w ciąży... I to nawet wymiotując bo wymiotowała i ze mną i z bratem jak kot. Jak usłyszała, że ja nie wymiotowałam wcale to była w ciężkim szoku. 🤣🤣

Heloł ❤️

U mnie dzisiaj dogorywanie pod kolderką 🥹

Dzwonili do mnie ze szpitala, przeziębienie jest przeciwskazaniem do histeroskopii i dostałam nowy termin na 7 października. Idealnie bo 5go wracamy znad morza 😁

reklama
Moja mama też tak łapała kilosy w ciąży... I to nawet wymiotując bo wymiotowała i ze mną i z bratem jak kot. Jak usłyszała, że ja nie wymiotowałam wcale to była w ciężkim szoku. 🤣🤣
Czyli nie wszystko jest genetyczne 🤣
Moja Mama też ani nie wymiotowała ani nie miała mdłości.
Baaaa, po 6 ciążach donoszonych ma brzuch płaski jak deska i ani jednego rozstępu.

Do góry