reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja się smarowalam i w pierwszej i drugiej ciąży. Różne preparaty, od tańszych do tych najdroższych i niewiele pomogły. Do dzisiaj widać "efekty" . Aż boje się co będzie teraz 🤐

U mnie póki co robią robotę... ale nie balsam. Olejek z Yope. Brzuch mi wykiełkował szybko i to mocno jak na ten etap. 🤣
Myślę, że jakbym nie smarowała to byłaby lipa bo nie ma opcji żeby skóra temu poradziła w takim tempie. 🤐

Wiesz co ? W każdej ciąży przytyłam 30 kg 😱. Teraz mam końcówkę 7 tydzień (6+4) i mój brzuch wygląda jakbym była już w 4 miesiącu ciąży 😱 . Staje na wagę a tam 54 kg, w sierpniu było 51 😁 mimo, że mam mały apetyt no ale jem. Więc właśnie nastawiam się na tycie i bycie bardziej grubszym człekiem.
Pozdrawiam dobijając do 20 tygodnia z niecałymi 2 kilogramami na plusie 🤣🤣🤣

reklama
Do góry