reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Mi na córkę było ciężko coś wydumać.
Jakoś nigdy za bardzo nie wyobrażałam siebie z córką. 🤣
Ja w pierwszej ciąży miałam mieć córkę, powtórzę to któryś raz na forum, że dowiedziałam się przy porodzie , że jednak syn a **UJ z wyprawką bo dla dziewczynki była przecież 🤣. Drugi poród szczęśliwy też syn. To teraz też chce szczęśliwe urodzić i córkę mieć kurde no!
Chłopcy są "łatwi w obsłudze" i na przykładzie moich synów wcale nie rozwijają się wolniej niż dziewczynki, wręcz przeciwnie są za nad. ALe ja chcę córkę ! 4 chłopa w domu , przecież oszaleje !! A ja chcę mieć ziomkę w domu 😁

Ja w pierwszej ciąży miałam mieć córkę, powtórzę to któryś raz na forum, że dowiedziałam się przy porodzie , że jednak syn a **UJ z wyprawką bo dla dziewczynki była przecież 🤣. Drugi poród szczęśliwy też syn. To teraz też chce szczęśliwe urodzić i córkę mieć kurde no!
Chłopcy są "łatwi w obsłudze" i na przykładzie moich synów wcale nie rozwijają się wolniej niż dziewczynki, wręcz przeciwnie są za nad. ALe ja chcę córkę ! 4 chłopa w domu , przecież oszaleje !! A ja chcę mieć ziomkę w domu 😁
Kurde, moj płód w brzuchu teraz non stop pokazuje rozkraczone nogi i wg każdego lekarza na każdych prenatalnych, mojej prowadzącej i jednej lekarz u której byłam jak moja prowadząca miała urlop, to dziewczyna. Ale włączasz w człowieku lęki 😂

Kurde, moj płód w brzuchu teraz non stop pokazuje rozkraczone nogi i wg każdego lekarza na każdych prenatalnych, mojej prowadzącej i jednej lekarz u której byłam jak moja prowadząca miała urlop, to dziewczyna. Ale włączasz w człowieku lęki 😂
Ale ja pierwszego syna rodziłam w 2014, easy girl 🤣

reklama

Ja nie miałam preferencji i nie mam, to samo mąż, ale jak teraz kupiłam ubranka bardziej pod chłopaka zgodnie z info od dr, to mam nadzieje, że nie usłyszę w październiku, że to jednak dziewucha. 😶
Chyba w tę stronę pomyłek nie ma aż tak często.

Do góry