reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja nic mądrego nie powiem dietetycznego, bo moja dieta to pewnie jakieś 90% mięso obecnie. 🤣
Mi mięso wgl nie wchodzi :( .
Dzisiaj na obiad mam gołąbki. I to chyba mi przejdzie przez francuski przełyk 🤦.

W dwóch poprzednich ciążach żarłam jak szalona. Wszystko się poprawiało. A teraz mi włosy lecą, twarz mi zbrzydła :/ .

Dzisiaj na obiad mam gołąbki. I to chyba mi przejdzie przez francuski przełyk 🤦.

W dwóch poprzednich ciążach żarłam jak szalona. Wszystko się poprawiało. A teraz mi włosy lecą, twarz mi zbrzydła :/ .
o jaa, gołąbki, pychotka, narobiłaś smaka

będzie dziewczynka ;)

Ja w ciąży z synem nie miałam mdłości za bardzo, jak już to standard z rana, a teraz z córką w ciąży dramat.

reklama
Do góry