reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Myślę, że wiele dziewczyn z naszego grona by chciało mieć takie straszliwe problemy jak nasze.
Objawy źle jak są bo męki pańskie, jak nie ma to jeszcze gorzej bo może już po ptokach, a płeć taka a płeć śmaka. Normalnie w dupska was lać i patrzeć czy równo puchną, bo kanarki w 🍑 to już się dawno polęgły. 🤷🏻‍♀️

W ogóle dzień dobry...
@Klemensa gdzie jest bobas? 👶🏻

Dziekuje dziewczyny, dawać mnie tu wirtualnie dobry przyrost, wywalony bebzolek, ból piersi, wymioty- zniosę wszystko 💪💖 za 45 min wizyta u gin w sprawie progesteronu. Śmieszne, pewnie sie zdziwi jak znowu mnie zobaczy. W piatek- ja do Pana bo ciąży nie mam. Poniedzialek- ja do Pana bo ciążę jednak mam.
To ja zgagę dorzucę.

Myślę, że wiele dziewczyn z naszego grona by chciało mieć takie straszliwe problemy jak nasze.
Objawy źle jak są bo męki pańskie, jak nie ma to jeszcze gorzej bo może już po ptokach, a płeć taka a płeć śmaka. Normalnie w dupska was lać i patrzeć czy równo puchną, bo kanarki w 🍑 to już się dawno polęgły. 🤷🏻‍♀️

W ogóle dzień dobry...
@Klemensa gdzie jest bobas? 👶🏻
Ej no marzy mi się córka, co ja Ci poradzę ? 🤣
Wiesz jak ciężko z 3 chłopa w domu a co dopiero z 4 ?:D

Ej no marzy mi się córka, co ja Ci poradzę ? 🤣
Wiesz jak ciężko z 3 chłopa w domu a co dopiero z 4 ?:D
Trzeba być gotowym na każdą opcje. Znam takich - co już ostanie, bo trzecie i musi być syn. Oczywiście dupa, kolejna córka. Inni przypadek - na trójce mieli skończyć, ale marzył się syn i spróbowali jeszcze czwarty raz 🙈
Oczywiście życzę Ci spełnienia marzenia, ale ja zawsze nastawiam się na "gorszą" opcje.

Kobiety weźcie aformujcie ze mną córkę co?
Muszę spakować prezenty na dzień chłopaka. Kupowałam wczoraj, dzisiaj idę tylko po pierdułki. Jak urodzę 4 chłopaka do domu to chyba osiwieje na starcie, bez jaj 🤣🤣🤣. Co to ma być ? Ja mam wydawać więcej ? 🤣🤣🤣
Ahmmmmmmmm niech bedzie przedziałek na usg ahmmmmmmm 😆 dobrze widoczny przedziałek ahmmmmmm 🤣🤣🤣

reklama
Do góry