reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Trzeba być gotowym na każdą opcje. Znam takich - co już ostanie, bo trzecie i musi być syn. Oczywiście dupa, kolejna córka. Inni przypadek - na trójce mieli skończyć, ale marzył się syn i spróbowali jeszcze czwarty raz 🙈
Oczywiście życzę Ci spełnienia marzenia, ale ja zawsze nastawiam się na "gorszą" opcje.
No z nieba to Ci nie spadli i bocian Ci na siłę dwóch z trzech nie wpychał. Sama żeś do tego rękę przykładała... to teraz cierp. 🤷🏻‍♀️😁
Urodzę syna będę miała syna co poradzę 🤣
Na 4 się już nie pisze, na pewno nie 😁 .

reklama
Myślę, że wiele dziewczyn z naszego grona by chciało mieć takie straszliwe problemy jak nasze.
Objawy źle jak są bo męki pańskie, jak nie ma to jeszcze gorzej bo może już po ptokach, a płeć taka a płeć śmaka. Normalnie w dupska was lać i patrzeć czy równo puchną, bo kanarki w 🍑 to już się dawno polęgły. 🤷🏻‍♀️

W ogóle dzień dobry...
@Klemensa gdzie jest bobas? 👶🏻
Tam gdzie był🤷‍♀️ próbują wykurzyć ale się nie spieszy kobicie 🤣

Współczuję leżeć w szpitalu. Chociaż nie wiem czy masz takie nastawienie jak ja. Ja po prostu nie lubię szpitali.
Małego za nim urodziłam to tydzień wcześniej już leżałam w szpitalu i o eeeeezu, najgorzej.
W domu to sobie poleżę, TV pooglądam a tam wpadają po kilka razy w nocy i ktg robią. Ani się wyspać ani odpocząć tak na prawdę.

A miałaś już próby wywoływania?

Współczuję leżeć w szpitalu. Chociaż nie wiem czy masz takie nastawienie jak ja. Ja po prostu nie lubię szpitali.
Małego za nim urodziłam to tydzień wcześniej już leżałam w szpitalu i o eeeeezu, najgorzej.
W domu to sobie poleżę, TV pooglądam a tam wpadają po kilka razy w nocy i ktg robią. Ani się wyspać ani odpocząć tak na prawdę.

A miałaś już próby wywoływania?
No była nieudana próba założenia balonika, dzień później udana próba założenia balonika i tak oto czekam na obchod

reklama
Do góry