loumarie
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Morska bryza Afroditte![]()
Morska bryza dopiero na przełomie września i października![]()
Ja robiłam krem na bazie batoników więc kolor inny był i dlatego myślałam że zmieniłaś koncepcjeNie, milky way zgodnie z planem, tylko że to tylko nazwa a nie że czekolada z czymś, więc może być myląca![]()
Taki odcinek Kiepskich był...
Taka piękna modelka w reklamach była i psikała się dezodorantem i tam właśnie było.. morska bryza Afrodittezapach morskiej bryzy pod Twoją pachą.
Potem reklamowała jakieś cukierki, Karmengullo.![]()
A to nie, ten znalazłam kiedyś w necie i jest na bazie masła i mleka w proszku, nie wiem skąd nazwa w takim razie ale w wielu miejscach tak się nazywaJa robiłam krem na bazie batoników więc kolor inny był i dlatego myślałam że zmieniłaś koncepcje![]()
U nas wjechała prawdziwa kawa u torcik to teraz mam aktywowaną opcję „małpka fika w brzuchu”Siedzę oglądam ten kataklizm deszczowy, kawkę pije.
Kajtek namyślił się pozwolić matce na radości doczesne pod postacią odrobiny kofeiny z lury rozpuszczalnej.
No no, tak jakby luksusowo.️
Daj znać jak smakuje i jeśli jest dobry, to też poszukam z nadzieją że wychodzi taniejA to nie, ten znalazłam kiedyś w necie i jest na bazie masła i mleka w proszku, nie wiem skąd nazwa w takim razie ale w wielu miejscach tak się nazywa