reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Cale szczescie nigdy nie musialam :D ale co w takim przypadku jak egzorcyzmy nie pomoga? Kurde bo to zycie w permanentnym stresue jednak jest
Nie no ja się egzorcyzmom nie poddałam wcale, tylko poszłyśmy i się modliliśmy i ksiądz nas pouczał "jaki to my niemądre jesteśmy" 😅

Egzorcyzmy to już jest gruby temat, serio. Nie chciałabym mieć tak jak np w obecności albo w zakonnicy 😱

reklama
Nie no ja się egzorcyzmom nie poddałam wcale, tylko poszłyśmy i się modliliśmy i ksiądz nas pouczał "jaki to my niemądre jesteśmy" 😅

Egzorcyzmy to już jest gruby temat, serio. Nie chciałabym mieć tak jak np w obecności albo w zakonnicy 😱
A są też takie mszę specjalnie i znam jedną osobę co była na takiej. Ona odzyskała spokój, ale ogólnie to mówiła, że dzieje się na takiej mszy.

@loumarie
miss u come back GIF

Kobieto, Ty to jednak jesteś numer 🤣
A ten ksiądz nic więcej wam nie mówił, przecież Twoja koleżanka źle skończyła.
A mówił, jak nie , że modlitwa modlitwa i raz jeszcze modlitwa i, że są takie "duszę" co zło przyciągają 🙈 . Przykro mi, czarownica jestem 🤣

Edit: Ona ogólnie ciężko miała całe życie pod górkę. Rodzice pili, w sumie sama była. Moja Mama jej obiady dawała itd.
Myślę, że to też się przyczyniło do tego wszystkiego

reklama
Do góry