Eveline.eve
Fanka BB :)
Por skrzypi w sałatceMoja Mama zamiast cebuli pchała tyle pora, że cebuli już nie trzeba było![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Por skrzypi w sałatceMoja Mama zamiast cebuli pchała tyle pora, że cebuli już nie trzeba było![]()
To dobrze, że dużo majonezu jem to mnie zakonserwuje na następne lataAle czemu szybciej konczyc? W sensie majonez konserwuje![]()
Ale czemu szybciej konczyc? W sensie majonez konserwuje![]()
I tak jest, choć u mnie w 3 dni znika i jest ok.Bo cebula surowa może spowodować, że sałatka będzie szybciej zepsuta tak mi się wydaje.
Od dzisiaj jem jak jogurtTo dobrze, że dużo majonezu jem to mnie zakonserwuje na następne lata![]()
Niee, to w sumie predzej powiedzialabym, ze te gotowane warzywaBo cebula surowa może spowodować, że sałatka będzie szybciej zepsuta tak mi się wydaje.