reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Trzymajcie kciuki laski, za 2h mam amniopunkcję...wyszło to tak spontanicznie, że miałam 6 godzin na oswojenie się, że to dziś, już, zaraz....
Ale jako takich wskazan nie ma? Tylko „wiadomo bylo, ze wyjdzie wiecej”??

Trzymam kciuki mocno, bedzie wszystko dobrze! Daj znac jak wyjdziesz ♥️

reklama
Wskazania generalnie są bo ryzyko jest pośrednie, ale nie jest wysokie gdzie zalecają zdecydowanie amnio, tutaj miałam prawo zdecydować, myślałam prawie 3 tyg..no ale stwierdziłam, że za ten spokoj do końca ciąży warto, ale ja 3 dni temu dzwoniłam żeby potwierdzić, więc szybko poszło.

Ja lubię, ja wszystko majonez co ja poradzę. Najbardziej lubię z serem żółtym :D
O tak!!!! Daj sobie pod zolty ser jeszcze jakis dzemik 🙊 nie pozalujesz
Wskazania generalnie są bo ryzyko jest pośrednie, ale nie jest wysokie gdzie zalecają zdecydowanie amnio, tutaj miałam prawo zdecydować, myślałam prawie 3 tyg..no ale stwierdziłam, że za ten spokoj do końca ciąży warto, ale ja 3 dni temu dzwoniłam żeby potwierdzić, więc szybko poszło.
Tak tak, ale bardzo dobra decyzja :) ograniczysz ten stres, ktory pewnie bylby do konca, fajnie, ze sie zdecydowalas, a bedzie dobrze! Musi byc!

reklama
Do góry