reklama
Hahaha o tak, schabowy od razu a nie tam jakieś mieszankiPróbowałam kp i mm, zdecydowanie wolę mmA najważniejsza zasada to po prostu nie głodzić
![]()
A tak serio to ja też i kp i mm i team mm zdecydowanie.
Teraz ogólnie nawet jakbym chciała niewiadomo jak, to nie wyobrażam sobie leżeć karmić większość czasu i mieć wkolo jeszcze inne dzieciaki, na butli często kocyk na to flaszka, na boczek i się karmiło samo, ja w koło ogarniałam
A jak u Ciebie? Jak się czujesz? Który to już tydzień?Ja mało tego, że nie śpię to poce się jak świnia przy tym . Dosłownie![]()
Hermeneg
Fanka BB :)
Hahaha o tak, schabowy od razu a nie tam jakieś mieszanki
A tak serio to ja też i kp i mm i team mm zdecydowanie.
Teraz ogólnie nawet jakbym chciała niewiadomo jak, to nie wyobrażam sobie leżeć karmić większość czasu i mieć wkolo jeszcze inne dzieciaki, na butli często kocyk na to flaszka, na boczek i się karmiło samo, ja w koło ogarniałam![]()
Mąż mi do dzisiaj wypomina jak nasza mała Helenka w nocy płakała a ja go szturchałam łokciem żeby wstawał i szedł robić mm
93kora
Moderator
Raz źle raz dobrze, z przewagą na źle. Tabletki mi nawet nie pomagają na te okropne mdłości i nudności, pod tym względem to jest najgorsza ciąża jaką przechodzęA jak u Ciebie? Jak się czujesz? Który to już tydzień?
Jutro wybija mi 14 tydzień (13+0) i mam prenatalne
93kora
Moderator
Tego nie wiemA jak poci się świtania?![]()
Ale powiedzenie wciąż aktualne
Kosinka94
Moderator
Wygodne, jeśli tych pobudek nie ma dużo. Po mm dziecko jest dłużej syte i to jest ogromny plus.Kurde, a co maja powiedziec mamy, ktore nie moga totalnie? Nie ma co sie zalamywac, kp jest wygodne w nocy jak nie trzeba podgrzewacmm nest wygodne w dzien, bo mama moze odpoczac nie musi wisiec ciagle na cycku, a efekt jest ten sam- dziecko szczesliwe i najedzone
warto sie wkurzac?
loumarie
Raz źle raz dobrze, z przewagą na źle. Tabletki mi nawet nie pomagają na te okropne mdłości i nudności, pod tym względem to jest najgorsza ciąża jaką przechodzę
Jutro wybija mi 14 tydzień (13+0) i mam prenatalne.
Wtf
Lwica1410
Mój to chodził bez naruszenia. Tyle że przyniósł butle i po 3 sekundach spał, więc mu to Wielkiej różnicy nie robiło.Mąż mi do dzisiaj wypomina jak nasza mała Helenka w nocy płakała a ja go szturchałam łokciem żeby wstawał i szedł robić mm![]()
reklama
93kora
Moderator
A Twoja nie zapierdziela? Pamiętam jak test robiłaś i był cień a Ty niedługo głosem operowym na porodówce będziesz raczyćWtfJak te wasze ciąże zapieprzają