reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Oh łazanki... a teraz czekam na emotki 🤢 bo za mojej młodości jak bida piszczała to były bida burgery. Chleb podsmażony, do tego szynka z patelni i... Kapusta kiszona podsmazona z cukrem. Az sie skarmelizowala. Na to keczup tortex, przykryc pajdką i burgerek gotowy

Oj za czasów studenckich to różne FRYKASY były 🤣

reklama
Oh łazanki... a teraz czekam na emotki 🤢 bo za mojej młodości jak bida piszczała to były bida burgery. Chleb podsmażony, do tego szynka z patelni i... Kapusta kiszona podsmazona z cukrem. Az sie skarmelizowala. Na to keczup tortex, przykryc pajdką i burgerek gotowy
A to bym zjadla :D u mnie sie jadlo mortadele w panierce od schabowego, do dzisiaj panietam ten smak, bo jak sie teraz kupi to juz nie to 😂

Haha mój przysmak to był ryż z warzywkami chińskimi z mrożonki z Biedry, takim fixem do dań chińskich plus parówki w plasterki 🤣 I Maggi do tego 👾
Przeciez to jest nadal na bogato! 😂 sam ryz z parowkami i keczupem to rozumiem, ale warzywa i fix?! 😂
Mój mąż kochał zupę piwną - gotował makaron i zalewał desperadosem, podobno na kaca wjeżdżała lepiej niż rosół 😂
O zesz 🤮🤮🤮🤮

Kiedys wydalam cala kase i nie chcialam sie przyznac rodzicom, ze nie umiem nimi zarzadzac 😂 3 tygodnie jadlam na obiad kasze z brokulem, sladowa iloscia brokula 😂 po tym miesiacu juz wiedzialam, ze kasa na obiad musi zostac! Ale zerowalam na promkach, tych naklejkach z krotka data waznosci (nie mylic dzisiejszych historii po dacie 😂 one nadal byly w!)

reklama
Mietczyński na yt kanał wstawiał ostatnio "kryzysowe przepisy" noooo pomysłowość ludzi co do dań jest bogata. Chowam sie z swoimi warzywami na patelnie z parówka i keczupem 🤣

Do góry