loumarie
Fanka BB :)
Mi po grypie nic nie było, nie bolała mnie nawet ręka![]()
A jaką miałaś? Influvac czy Vaxigrip?
Bo Influvac jest łagodniejszy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Mi po grypie nic nie było, nie bolała mnie nawet ręka![]()
VaxigripA jaką miałaś? Influvac czy Vaxigrip?
Bo Influvac jest łagodniejszy.![]()
Vaxigrip![]()
Obym krzywą cukrową zniosła tak dobrzeNo to mocna jesteś, ja wróciłam to mnie głowa bolała, ręka w miejscu wkłucia, ale już uciekło i czuję się dobrze. Ja miałam Influvac dzisiaj.![]()
Obym krzywą cukrową zniosła tak dobrze![]()
Mogę tam wymiotować i im mdleć, byle żeby wyniki były dobre, bo nie dam rady na diecieW sensie, nie wymiotując czy wynikowo?![]()
18O kurde, już masz taki brzuszek? Ja tu narzekam że ja mam dużyktóry masz tydzień?
Dlatego ja dwa razy nie zgodziłam się na nacięcie, po pierwszym nacięciu miałam traumę także podziękuję.
18? Jak to
18? Jak toprzecież niedawno były dwie kreski!
Dziś 22+3, robię we wtorek w 23+3 tak żebym mogła pójść szybciej to psychiatry, kolejny termin jest dopiero na połowę stycznia a to za dalekoA Ty to który tydzień, że już o OGTT myślisz?
Co wy tu czasoprzestrzeń kurde zaginacie![]()