reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Idę zaraz do lekarza rodzinnego zdobyć skierowania na szczepionki, bo od ginekolog nie chcą mi przyjąć...
Mąż ze mną człapie, bo mi nie ufa w samodzielnym poruszaniu się. 🤣 Ale u niego pazury z zadowolenia zacierają w pracy, bo teraz kto oczekuje sam dziecka, to mój mąż zmienił narrację na wyrozumiałego 🤣 Już ja to się z niego śmieje.

reklama
No ale do wietrzenia rany nic nie trzeba 😄
Żadnych okładów też nie robiłam, ale ja ogólnie już na tym etapie mam minimum z minimum z wyprawek, nie ze pół Gemini 😄
A no nie trzeba :)
Ja później sobie maść kupiłam tylko i octaniseptem w sumie psikalam. A brzuchol jak został po ciąży tak nie wrócił do formy bo już kolejny rośnie 😁😁
Wydaje mi się, że po CC ciężej brzuszek zgubić 🤷🏻

Załączniki

• IMG_20251205_203817419.jpg
    IMG_20251205_203817419.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 60
Idę zaraz do lekarza rodzinnego zdobyć skierowania na szczepionki, bo od ginekolog nie chcą mi przyjąć...
Mąż ze mną człapie, bo mi nie ufa w samodzielnym poruszaniu się. 🤣 Ale u niego pazury z zadowolenia zacierają w pracy, bo teraz kto oczekuje sam dziecka, to mój mąż zmienił narrację na wyrozumiałego 🤣 Już ja to się z niego śmieje.
Ty się cieszyć powinnaś a nie 😁😁

Za każdym razem jak piszesz o przedwczesnym swoim porodzie, nie mogę lajkować (chyba, że pisałaś o postępach S-wtedy to nawet kochałam) ale mi przykro, że przez to przechodziłaś . Tak po ludzku 🥲
Nie no lajkuj normalnie :) nie piszę tego po to, żeby Wam psuć humor czy wzbudzać współczucie. Po prostu to jedyne, do czego ja sama moge się odnieść w takiej dyskusji. Poza tym mój drugi porod był naprawdę spoko. Z poszanowaniem moich praw, nawet lekarz mnie ochronił przed nacięciem krocza 🤣

Nie no lajkuj normalnie :) nie piszę tego po to, żeby Wam psuć humor czy wzbudzać współczucie. Po prostu to jedyne, do czego ja sama moge się odnieść w takiej dyskusji. Poza tym mój drugi porod był naprawdę spoko. Z poszanowaniem moich praw, nawet lekarz mnie ochronił przed nacięciem krocza 🤣
Przecież wiem, że nie chcesz nikomu psuć humoru ani wzbudzać wobec siebie współczucia ❤️

Kurde a mnie nacieli przy pierwszym porodzie i powiem, że blizna okropna 🥴. Dlatego muszę no muszę naciskać na vbac.

Byliśmy w sobotę w pobliskim przedszkolu na wizycie Mikołaja. Dzieci żłobkowe i przedszkolne i w tym moje nieplacówkowe dziecko, które było z nich wszystkich najbardziej śmiałe i musiałam go wręcz ściągać ze sceny, żeby się potem nie okazało, że jest na wszystkich zdjęciach. Zachwyt totalny, teraz czekam na wypłatę i kupuję bilety do dziecięcego teatru, skoro mu się tak podoba.

Załączniki

• 20251206_164304.jpg
    20251206_164304.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 54
Byliśmy w sobotę w pobliskim przedszkolu na wizycie Mikołaja. Dzieci żłobkowe i przedszkolne i w tym moje nieplacówkowe dziecko, które było z nich wszystkich najbardziej śmiałe i musiałam go wręcz ściągać ze sceny, żeby się potem nie okazało, że jest na wszystkich zdjęciach. Zachwyt totalny, teraz czekam na wypłatę i kupuję bilety do dziecięcego teatru, skoro mu się tak podoba.
Jaki On już duży chłopak ❤️❤️

Moja w żłobku siedziała blisko Mikołaja i prawie na wszystkich fotkach jest😁

A majty miałam siateczkowe z cannopolu a teraz chyba mam Bella. Kupiłam po prostu duże 😅 gdyby nie to że termin w weekend świąteczny, to pewnie bym sobie zakup pewnych rzeczy darowała. No ale jak by się trafiło w terminie to może być kiepsko z zakupami.

reklama
Do góry