Czyli ma nas w nosieJuz kilka razy byla wywoływana i cisza xD
reklama
loumarie
Fanka BB :)
Ja słyszałam że canpolowe słabe bardzo po CC.
A możliwe, ogólnie pod CC to raczej trzeba by się było szykować z ciut inną wyprawką niż standardowa
93kora
Moderator
No coś TyA możliwe, ogólnie pod CC to raczej trzeba by się było szykować z ciut inną wyprawką niż standardowa![]()
Na drugi dzień zdejmujesz opatrunek i to tyle
Ja miałam canpolowe w sumie i mi nie przeszkadzało
Eee taka sama wyprawkaA możliwe, ogólnie pod CC to raczej trzeba by się było szykować z ciut inną wyprawką niż standardowa![]()
93kora
Moderator
93kora
Moderator
No coś Ty, ta samą wyprawka serio serioMi chodzi o ogólną wyprawkę.W końcu potrzeby na pewno się różnią
Wietrzenie tej rany, pewnie jakiś okład na brzuch itd...
No wyprawki można mieć różne... ja też mam ciekawe rzeczy w swojej co uważam za "must have" według mnie![]()
Nie wietrzy się ranę, racja. Jezu nie przypominaj mi tego
93kora
Moderator
Za każdym razem jak piszesz o przedwczesnym swoim porodzie, nie mogę lajkować (chyba, że pisałaś o postępach S-wtedy to nawet kochałam) ale mi przykro, że przez to przechodziłaś . Tak po ludzkuJa w sumie nie mialam wyprawki bo nie zdążylam i z perspektywy czasu stwierdzam, że przynajmniej się nie przejmowałam tymi w sumie poza podpaskami to nic potem nie kupowałam.
reklama
No ale do wietrzenia rany nic nie trzebaNo coś Ty, ta samą wyprawka serio serio.
Nie wietrzy się ranę, racja. Jezu nie przypominaj mi tego![]()
Żadnych okładów też nie robiłam, ale ja ogólnie już na tym etapie mam minimum z minimum z wyprawek, nie ze pół Gemini