reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Kolęd sobie z młodym słucham.
Mieliśmy w weekend choinkę ubierać, ubieramy dzisiaj .
Właśnie zdjęłam sobie ozdoby bombki lampeczki i się wzruszam na samą myśl, że mniejszy klon taty będzie już świadomie to robił 🥲.

Załączniki

• IMG_20251209_125019562_HDR.jpg
    IMG_20251209_125019562_HDR.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 28
Mi chodzi o ogólną wyprawkę. :D W końcu potrzeby na pewno się różnią :D
Wietrzenie tej rany, pewnie jakiś okład na brzuch itd...
No wyprawki można mieć różne... ja też mam ciekawe rzeczy w swojej co uważam za "must have" według mnie 🤣

Mi chodzi o ogólną wyprawkę. :D W końcu potrzeby na pewno się różnią :D
Wietrzenie tej rany, pewnie jakiś okład na brzuch itd...
No wyprawki można mieć różne... ja też mam ciekawe rzeczy w swojej co uważam za "must have" według mnie 🤣
No coś Ty, ta samą wyprawka serio serio 😁.
Nie wietrzy się ranę, racja. Jezu nie przypominaj mi tego 🤣🥴

Ja w sumie nie mialam wyprawki bo nie zdążylam i z perspektywy czasu stwierdzam, że przynajmniej się nie przejmowałam tym 🤣 i w sumie poza podpaskami to nic potem nie kupowałam.

Ja w sumie nie mialam wyprawki bo nie zdążylam i z perspektywy czasu stwierdzam, że przynajmniej się nie przejmowałam tym 🤣 i w sumie poza podpaskami to nic potem nie kupowałam.
Za każdym razem jak piszesz o przedwczesnym swoim porodzie, nie mogę lajkować (chyba, że pisałaś o postępach S-wtedy to nawet kochałam) ale mi przykro, że przez to przechodziłaś . Tak po ludzku 🥲

reklama
Do góry